Mit tegyek ha álvemhes a nyúlam de nem akarok kölyköket?
Szia!:)
Az én nyuszim is álvemhes.A családba van állatorvos.Megnézte,egészséges.De,azt mondta:NAGYON KOCKÀZATOS AZ ÍVARTALANÍTÁSA!!!!Inkább fedeztesd,én a tenyésztőjével fedeztetem.
Lehet hogy profi állatorvos, aki remekül ért a kutyákhoz, cicákhoz, de a nyulakhoz olyan állatorvos kell, aki ért az egzotikus állatokhoz, erre szakosodott és belőlük sajnos még nagyon kevés van. Igen, veszélyes lehet a műtét, pontosabban az altatás a nyulakra, de épp ezért kell HOZZÁÉRTŐ állatorvos, aki megméri a nyuszi pontos súlyát, mielőtt bármit is beadna neki. Ebben az esetben nincs nagyobb veszélyben, mint bármilyen más állat. Egyébként pedig ajánlatos a nyulak ivartalaníttatása, főleg nőstények esetében, akiknél gyakori lehet a méhrák kialakulásának veszélye.
Egyébként én se értem a kérdezőt, egyik percben még teher egy nyuszi megtartása, másik percben pedig már fedeztetné...
azta, ne már, egy ultrahang?????? hát ilyenről aztán tényleg nem hallott még senki, csak a beavatott állatorvosok és a protekciós ismerősei..... -,-'
hát az biztos, hogy a te állatorvosodhoz se vinném a nyulamat, aki így áll az ivartalaníttatáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!