Találtam egy sünit a kerteben (majdnem ráléptem! XD) és bevittem a házba, és építettem neki házat, de nem tudom hogyan, mit adjak neki enni, stb. muszajakerdojel?
Ha tényleg jót akarsz neki, engedd el!
Ne tarts fogságban olyan állatot, amelyik eddig szabadon élt!
Ha magad körül szeretnéd tartani, akkor valahol a kertben csinálj neki egy kis zugot, ahonnan szabadon ki-be mászkálhat. Ha rendszeresen kap enni, nem fog elmenni onnan! Akkor valamilyen szinten mégis a tied lesz, de mégsem kell csak azért bezárva élnie, mert olyan cuki...
Főleg rovarevő... szereti a gilisztát, a különböző bogarakat, de nálunk például a kinti macskatányérra is rájár. :D
Adhatsz neki édes gyümölcsöket is. Amíg elég gyümölcsöt kap, addig az, és a hajnali harmat elég neki folyadéknak. Ha nagyon meleg van, akkor tegyél ki neki vizet!
"A házikója az egy müa. doboz ( 15x25cm, 10cm magas)"
Képzeld el, hogy a hátralévő életedet a klozetban fogod leélni. Tetszik a gondolat?
Akkor viszont vagy beteg, vagy csak fiatal, és eltévedt...
Nézesd meg dokival, ha azt mondja, rendben van, akkor engedd el!
Ha beteg, akkor gyógyítgasd, de ha rendbe jön, mindenképp engedd szabadon!
Te se szeretnél fogságban élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!