Megszült a hörcsögöm, mit kell csinálni vele? Valami jó tanács?
Szia!
Nem kell neki plusz ennivaló semmi extrát nem igényel.
Egyvalami viszont nagyon fontos!Ne cseréld az almot addíg amíg legalább egy hetesek nem lesznek a picurkák.Az anyahöri nagyon ragaszkodik a szagukhoz,igenis úgy kell hagyni véresen,büdösen,kakisan,pisisen.Tudom gusztustalan,de csak egy hét,utána már a picik szaladgálni fognak,és lehet cserélni almot.
Még amit tehetsz,hogy gyakrabban odafigyelsz a terráriumra,mert hajlamosak az anyahörik(pláne az először szülő) megenni a szerintük életképtelenebb kis hörit!!!!Bizony nekünk is volt már,hogy megette a kicsinyét:SS
Szóval ennyi.
Köszönöm :) Hűű, hát akkor elég nehéz lesz elviselni a szagukat :S.Na, majd kibírjuk valahogy :)
Idáig semmi baj, ott ül velük, egy picike reggel valahogy szétszóródott, biztos még ő volt az első, és nem tudta, hogy mit kell csinálni vele.Ő kint volt a fészekből, egy csipesszel bepottyantottam a többiek közé, míg az anya evett.Azóta semmi baj :D.
Mit fogok csinálni 9 kis hörcsöggel :S? Anyáám :D
Az állatkereskedésben történt még a "baleset", nem direkt pároztattam.Egyet fizet, sokat vihet ;)
Szia!
Első vagyok.
Nagyon jól tetted,hogy csipesszel raktad vissza a pici hörit,így nem érez rajta idegen szagot a mamája,biztos őt is felneveli:)
Egy hét nem olyan hosszú idő,persze,hogy kibírjátok valahogy a szag miatt:)
Aztán amikor már nagyobbak lesznek a hörik,meglátod tiszta dilisek lesznek,az anyjukat fogják nyaggatni naphosszat,ugrálnak,játszani akarnak a mamával:)
Amikor majd már önállóan esznek,akkor esetleg eladhatod őket az állatkereskedésben.Te ugye annyi kis hörit nem tudsz megtartani,lehet,hogy a kereskedésben nem adnak értük pénzt,de persze ingyen odaadhatod,legalább jó helyük lesz.
Sok sikert a "gyerek"neveléshez:)
Köszi :) volt pár éve törpehörcsögöm, és nem is értem miért vagyok ilyen béna most, de ez meg olyan másnak tűnik :D
Akkor is születtek picikék, és akkor sajnos 1-et tudtam csak eladni,mert nem kellett sehol így volt egyszerre 7 hörim :S..ezért is félek kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!