Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen tengerimalacod van és...

Milyen tengerimalacod van és hogy hívják?

Figyelt kérdés
Hogy néz ki,fiú/lány...:) És ha tudtok képet is illesszetek hozzá!:D
2010. jan. 3. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem tom h ilyen fajta de azt tom h teljesen átlátszó és a neve:SEMMI!!
2010. jan. 3. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:

sajnos a fajtákkal nemvagyok tisztában.gyönyörűszép szőre világos mogyoró színű szőre van, ezért is a neve az hogy Mogyi :) és kislány a fekete fehér malackám pedig sajnos elhunyt nemrégiben :( ő is nagyon szép volt és ritka,mivel a csíkjai egyenletesek voltak, fekete-fehér,fekete-fehér mint egy zebra :) a neve pedig L'ecsó volt ^^ ő is lány volt. meg volt még egy malacom, ami fiú volt ugyanilyen fajta,csak őt eladtam mert nem bírtam vele, benne mindenféle szín volt, és hátrafele szaladgált, ezért is lett a neve Jackson :D

[link]

[link]

2010. jan. 3. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
ahogy elnézem van egy-két állatod
2010. jan. 3. 21:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Első: komolllly:D Gondolom csak úgy van és nem is foglalkozol vele.:D
2010. jan. 3. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Van egy kismalacom Nórika. A hasán függőlegesen van elválasztva a fehér oldala a feketétől. Tehát a fél malac hosszában fekete és fele fehér. A fekete oldalán az alsó lábán meg van egy fehér zokni.:))) Imádom őt. A másik kismalacom egyszerű barna foltos színű. 22/L

[link]

[link]

2010. jan. 3. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van 2 malackám :) képet nem teszek, mert nem tudok.Fajtákat nem tudom pontosan megjegyezni, de majd küldök linket, ami olyan mint az én malacom.2 lány van, amit akkor vettem észre, hogy lány, mikor elneveztem őket : Timon és Pumba-nak :D De nem hallgatnak a nevükre :)
2010. jan. 4. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Apa: Samu

Anya: Zsófi

első alom: Petike (aki lány), Fanni, és egy elpusztult.

második alom: Timike és kettő pedig halva született...

2010. jan. 7. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy fehér-szürke hamvas tengerimalaim van.:) Pehely a neve:9
2010. okt. 15. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!