Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi lehet a tengerimalacunk baja?

Mi lehet a tengerimalacunk baja?

Figyelt kérdés

A 7 éves tengerimalacunknak ma reggel a fejét jobbra kezdte tartani, és próbálja mindig visszafordítani, amiből az lesz h ráng a feje, és a szeme is, ami egyébként is kicsit mattos lett... Reggel még semi baja nem volt, és most kerdte, egyre jobban. Megéli még a reggelt?

Állatorvos ilyenkor nincs, mégis mi lehet a baja?

Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyunk esve!

2010. jan. 3. 11:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést h néhol rosszul írtam...
2010. jan. 3. 11:50
 2/6 anonim válasza:

Én elvinném a kis drágát a legközelebbi állatkórházaba. Ott mindig fogadják őket, mert ez nem lehet egy sima kis átvészheltő betegség.

Esetleg epilepsziás rohama van. Az én kutyámnka is ilyne tünetei vannak ha rájön a rohama. Ilyenkor sűrgősen orvos míg nem késő.

2010. jan. 3. 12:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem akarják elvinni...:(

De most mintha jobban lenne egy kicsit... le is kopogom.

Az epilepsziáról mit kell tudni?

2010. jan. 3. 13:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm, hogy válaszoltál.:)
2010. jan. 3. 13:13
 5/6 anonim válasza:

A legfőbb tünetei, hogy az állatnak szemrángása van eseteleg az egész teste remeg.

Ilyenkor azonnal orvoshoz kell vinni mert ha későn vesszük észre addig az állatka már megfulladhat.

2010. jan. 3. 18:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

De már szerencsére jobban van és újra a régi:)

Meddig tart egy ilyen roham?

2010. jan. 3. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!