Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyúl és tengerimalac egy...

Nyúl és tengerimalac egy ketrecben?

Figyelt kérdés
Ha kiskoruktól egy törpenyuszit és egy tengerimalacot együtt tartok abból lehetne valami baj (pl betegség)? Azt hallottam, hogy tengerimalacot párosával érdemes tartani, de lehet-e nyuszival is? Köszi előre is a válaszokat:)
2010. jan. 2. 18:33
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nálunk egy ketrecben vannak, de nem ajánlom együtt tartani őket. Nem azért, mert utálnák egymást, sőt, a tengerimalac nagyon is ragaszkodik a nyuszihoz, hanem azért, mert a nyuszi kapar. Amikor kapar, megsértheti a malackát. Az én állatkáimmal szerencsére már nincsenek ilyen ,,gondok", de egy ismerősöméknél szegény malackán látszik, hogy retteg a nyuszitól.

Az én malackám előbb volt, mint a nyuszi (kb. 2 héttel), de az akkor még félős nyuszinak ,,segített" beilleszkedni, mára már együtt is pihennek/alusznak (a nyuszi hátára fekszik a malacka [mindkettő nőstény]). De, mint mondtam, senkinek nem ajánlom együtt tartani, mindegyiknek más és más a személyisége, akárcsak az embereknél. :)

2020. máj. 5. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!