Tengerimalachoz való dolgok?
Sziasztok. Szeretnek ketto darab malackat. Kb. 18-20ezrem van a teljes felszerelesre is. Kerlek.valaki linkeljen mar belrakott donlgokat a kosarba online aruhazakba :) fontos lenne. :) nincs neten es a mobilnwtem lassu :(
Elore koszonom
kelleni fog:
- 100*x ketrec. mindegy a második szám. de 100 legyen minimum!
- etető
- itató
- eledel (én a fressnapfban kapható multifit+Versele Laga termékeket veszem, ezek a legjobbak)
- széna
- friss, bio zöldség (uborka, paprika, répa, zellerzöld, csakis BIO, vegyszermentes saláta (én itthon termelem)
nem lehet vizes a kaja stb.stb. ha kérdésed van írj, van 3 malim, elég sokat tudok :)
- forgács, esetleg pellet+fürdőszobaszőnyeg
- ilyen melegben : jégakkuk, csempe
- 2 ház
- szénatartó
stb.stb. legalapabb dolgok ezek. lehet még venni szénagömböt, függőágyat, bújókat.. de otthon is lehet csinálni mindent félét! :)
amit NE vegyél: futókerék, ilyen "högcsöglabda" coccot és pórázt. gyenge a gerincük, nem bírják.
jaj bocsi most láttam hogy még volt kérdés :D
szóval,
dokihoz is viheted, ha nem mered egyedül levágni. lelehet simával is, de jó vastag körmük van, és a speckó azért jobb mert.. nem tudom, én igazából nem merem vágni nekik az ér miatt, de a doki is speckóval vágja, és megéri a fél óra séta, inkább mint bajt okozzak :/ szerintem lehet simával is, csak jobban figyelni kell.
oltás nem kell nekik.
nyúl meg törpesün alapcsomaggal az a baj, hogy jó nekik, de ami nem, azzal mit csinálsz? nekik nem tudod adni, másnak meg van ugye. fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!