Lehet kapni kisállat kereskedésben üres/sima hörcsögketrecet? Illetve az állatkereskedésben vannak bele való dolgok?
Elmész az állatkereskedésbe, és szétnézel:). Nem szoktam mostanában a höriketreceket nézni, de amikor (jópár évvel ezelőtt) vettem, több állatkereskedést is megnéztem,mire találtam olyat ami tetszett (teljesen üres, 1 emeletes ketrec volt, nevéről, márkájáról fogalmam sincs).
Amúgy ezek a műanyaggal telerakott ketrecek nekem sem tetszenek, jobb szerettem én berendezni, tök jó dolgokat lehet kapni bele, akár a neten is, de 1 nagyobb kereskedésben is biztos vannak (jópofa házak, létra, bújók, "mászókák".)
Illetve a neten is érdemes szétnézni, akár a használt keterecek között, de újonnan is lehet webshopban kapni. pl. kiindulásnak ezt találtam:
ezek minden "flanc" nélküliek, van közte 1-2 egész jó is. Azért a rácsok közti távolságnak nézz utána, nehogy meglógjon, ahogy nézem, ez nem mind kifejezettem höriketrec:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!