Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 2 db monginak mekkora terráriu...

2 db monginak mekkora terrárium kell?

Figyelt kérdés
Olvastam neten olyat: 40-90 literes,meg 80*40 alapterületű és 50-60 magas--->ennél kisebb nem elég?
2010. jan. 2. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Hello!

Mongol futóegerekre gondolsz??? Ha igen,akkor éppen akkora kell nekik,hogy elférjen benne egy közepes méretű mókuskerék,rágófa,meg még ha lehet,egy pár játék,egy kis kuckó(esetleg kettő), és tér,hogy futkározni is tudjanak.Midenképp legyen emeletes,hogy ki tudják elégíteni a mozgásigényüket...Szerintem jobban jársz rácsos ketreccel,mert azon fel is tudnak mászni,és rágni is tudják.Ja,és a rácsosról biztos nem esik le az itató...

2010. jan. 2. 17:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösz, de ezt amit leírtál ezt én is tudom...cm be gondoltam ....mind1 asszem 60x40x40 es lesz... :-)
2010. jan. 4. 19:56
 3/3 A kérdező kommentje:
ja és terráriumban fogom tartani :), nem akarom hogy az állandóásással beterítsék a szobámat forgáccsal meg abba is tudok emeletet beépíteni :-)
2010. jan. 4. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!