Tengerimalac SOS?
A tengerimalacom szőre hát hogy is mondjam... Eltűnt.
A hátán egy 1,5 cm es körben eltűnt a szőre és csak a bőre meg pár apró szál van a helyén. Külön érdekesség hogy egy órája még ott volt. Az Eltűnt szőrt sem találtam meg...
Valami ötlet?
(Nem fáj a bőre és nagyon jól érzi magát (gondolom) de azért ez mégis fura...)
Biztos hogy nem vemhes!
Nincs sehol nem találom az eltűnt szőrt...
Akkor nem tudom, nem volt még malacom :/
Azért kérdeztem hogy nem vemhes-e, mert akkor szokták a kitépett szőrrel bélelni az odút...
Ha nem volt malacod, nem kell válaszolni, ilyen egyszerű....A tengerimalac nem tépi ki a szőrét odút csinálni...
Van társa? (Ha nincs az elég baj, mert szigorúan fajtársigénylő fajta). Ha van, akkor elképzelhető, hogy a másik malacka rágta le neki, ez több okra is visszavezethető.
Lehet, hogy gombás vagy atkás, és kihullott, kivakarózta és szétszóródott a ketrecben...Túl sok oka lehet, állatorvos tudja megmondani, kivizsgálás utána a pontos bajt.
Most hogy mondod a hirtelen stresszt lehet az az oka ugyanis a konyhába készítettem a vacsorámat és amikor bementem a szobába mintha áram csapta volna meg úgy meg ijedt szegény.
Am minden rendbe van vele eszik iszik sípol és aranyos.
Köszönöm a válaszokat.
"Am minden rendbe van vele eszik iszik sípol és aranyos. "
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!