Milyen ajándékot adjak a tengerimalacaim szülinapjára?
Az egyik malac máj.23.-án a másik jún.8.-án egy éves. Úgy döntöttem hogy egybe fogjuk tartani nekik a Szülinapjukat. (azt amikor hozzám kerültek :)
Szerintetek mit vegyek/adjak/csináljak nekik?
Gondolkoztam azon hogy sütök vmit (de mit?) vagy kapnak egy ÚJ kerámia tálat vagy új házikót, meg még valamit... De nem tudom...Szerintetek minek "örülnének" ?
jah és lányok :)
köszike a válaszokat!!! minden normális ötletet meghallgatok :) :D
elég ha raksz be nekik vmi újat, esetleg veszel nekik vmi különlegesebb ennivalót
ebből azért nem kell akkora felhajtást csinálni :)
köszi :) amúgy igen arra is gondoltam hogy vmi rágcsit kapnak + alma faágat(imádják) :) amúgy nekik is, neked is, nekem is és mindenkinek van szülinapja, ők is "megérdemlik" az ajándékot :)
:D
Ez nagyon aranyos. Ugye tudod, hogy a tengerimalacok le.sz*rják, hogy szülinapjuk van? :D De kedves ötlet!
Én sütnék nekik, sőt, nem is sütnék, inkább nyers zöldségekből meg gyümölcsökből készítenék nekik valami szép tálat, amiből csemegézhetnek kedvükre.
Nekem pl. szárazföldi remeterákjaim vannak és mindig élvezik, ha sokféle kajából lehet egyszerre válogatni, pl. egy tálra ráteszek nekik ezekből: szárított hal, friss alma, narancs, kígyóuborka, főtt tojás és tojáshéj, csirke, rizs.
Malacoknál meg mondjuk ilyen tálat lehet összerakni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!