A tengerimalacoknak van "vészjelző" képessége?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy amikor éjszaka hallottam olyan hangon visítozni, ahogy soha nem szokott, valamit jelezni akart?2009. dec. 31. 16:31
1/6 anonim válasza:
"ui, "ui
ezeket csinálják, ha veszélyben vannak
2/6 A kérdező kommentje:
Az enyém mindig ezt az ui ui-t csinálja, ha éhes, ha más baja van. Viszont ez nem a szimpla ui volt...
2009. dec. 31. 16:43
3/6 anonim válasza:
Akkor is így visit (végül is ez is vészhelyzet :=)), amikor éhes vagy pl. szomjas de nem elég friss vagy nincs víz.
4/6 anonim válasza:
mikor szoktad etetni? nem szabad világba. megkell tanulnia hogy kap pl reggel meg este. ugyanis berögződik nekik a kaja kapásnak a hangja, h pl zörög a zacskó, vagy a doboz, és már tudják hogy kaját kapnak. este pedig a zajokra reagálnak így mert azt hiszi kaja idő van. vészt nem szokásuk esténként jelezni, csak akor ha okuk van rá, de nem hiszem hogy bárki is zaklatná őket esténkét. itt a kajával lesz gond
5/6 anonim válasza:
Van egy sajátos hang, amit csak éjjel adnak ki, és nem mindegyik malac. Enyém is csinálta már, én nagyon megijedtem. Itt a cikk, innen elolvashatod, hogy a tied is ezt a hangot adta-e ki:
a legalsó hang, a csipogás.
6/6 anonim válasza:
Az igazi vészjelzés amikor torka szakadtából sír!!Vagyis visít!!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!