Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért sebes a törpehörim...

Miért sebes a törpehörim körme töve?

Figyelt kérdés

Van faházuk, tudná koptatni a körmét, ha nagynak tartaná, én annak tartom, de ő biztos koptatná, ha zavarná. A bal mellső mancsának 3 ujjacskájánál a körme tövében véraláfutásokat vettem észre. Mitől?

Meg a háta hátsó részén hullajtja a szőrét már vagy 3 hete, nől vissza, de mindig találok csupasz részt rajta. Nem sebes a háta, semmi rendelleneset nem találtam, csak nincs, vagy rövidebb a szőre.

Van párja, egy fiú höri, de mióta nálam vannak nem szaporodnak. Egyébként egészséges, élénk, a szeme egyenesen gyönyörű. Eszik, fut, sokszor alig bírom utolérni:)

Volt már valakinek ilyesmivel tapasztalata? Most kap vitamint, hátha attól elmúlik, ha nem, akkor megyünk dokihoz, de remélem nem beteg, csak megsértette vmivel. Van ötletetek?

2009. dec. 30. 20:46
 1/1 anonim ***** válasza:
hát ha a fiú höri kanos, vagy nemjön jól ki vele ő felsértheti hátul, hogy ha a lány nem engedi ^^ tedd külön őket pár napra nézd meg viszanő e a szőre mert ha igen akor valószínűleg ez lehet a baja. a körmét lehet hogy a szálkák sértették fel. ha kaparja a faházat vagy valami, akkor azok betudnak menni a körme alá
2009. dec. 31. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!