inkább állatorvos. esélyes, hogy fülatka, és akkor kap rá valami spot on-t, vagy bármi mást élősködőkre.
2011. szept. 14. 12:36
2/12 anonim válasza:
Én is fülatkára gondolok.Szerintem majd vidd el orvoshoz.
2011. szept. 14. 12:36
3/12 anonim válasza:
Vagy szúnyog.
ha szobában tartod, vidd ki bunny-t az erkélyre, és fújd tele a lakást chemotoxxal, főleg a szekrények háta mögött.
Aztán szúnyoghálón át szellőztess ki alaposan.
2011. szept. 14. 12:50
4/12 Fityuka válasza:
lehet rüh is,de szerintem akkor máshol is lenne
2011. szept. 14. 13:05
5/12 anonim válasza:
a fülébe is jó a kemotox ha atkás ,fujd bele és kitisztul pár napon belül.(tapasztalat)
2011. szept. 14. 14:50
6/12 anonim válasza:
A megoldás az ismeretlen betegségekre minden esetben az állatorvos.
2011. szept. 14. 21:36
7/12 A kérdező kommentje:
Mindenképpen elviszem állatorvoshoz, csak tapasztalatokra voltam kíváncsi. De a chemotoxos fülfújást inkább kihagyon, nem megölni akarom szegényt...
Egyébként nem szobában lakik :)
2011. szept. 15. 15:13
8/12 anonim válasza:
akkor hagyd ki ha nem fogadod meg a tanácsokat minek kérdezel??
semmi baja nen lesz töle énis csinálom sokszor.
2011. szept. 15. 17:56
9/12 anonim válasza:
Te normális vagy???? Azért, mert te ilyen mérget fújsz a nyulad fülébe, még nem kell a hülyeséget másnak is ajánlani! A chemotox MÉREG! Még emberre is káros, hát még egy másfél kilós nyúlnak bele a fülébe....
2011. szept. 15. 18:19
10/12 anonim válasza:
ezt a tenyésztök is használják te f@szkalap és nem egy litert kell belefujni!
És szerinted ha befujod vele a nyulházat akkor nem kerül a nyul közeébe??????? "embere is ártalmas": ha belélegzed akkor bisztos de nem azt mondtam ,hogy a szájába fujja ha nem tudsz valamit akkor járj utána vagy ne ugassál fölöslegesen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!