Magányos a hörcsög, ha késődélután jövök haza?
Figyelt kérdés
Ha 08:00-16:45-ig nem vagyok itthon,mert suliban vagyok, hétköznaponta,akkor nem lesz magányos a hörcsögöm. Mert,lehet,hogy nem ugyanis éjszakai állat. De aztán nem tudom.2014. máj. 25. 13:05
1/3 anonim válasza:
A hörcsög nem társas állat, magányosan ill. legfeljebb kis családban él, nem igényli a közösséget.
2/3 anonim válasza:
Szeret egyedül lenni és napközben amúgy is alszik szóval nem lesz magányos, ne aggódj. :D
3/3 anonim válasza:
A hörcsögöd annak fog örülni, ha napközben nem zaklatod, hagyod aludni, hidd el nekem, tapasztalt hörcsögtartó vagyok. Amúgy is a hörcsög magányos és éjszakai állat. Javaslom, olvass utána, hogyan kell helyesen gondozni a hörcsögöt, vagy tedd fel itt a kérdéseidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!