Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A HÖRCSÖGÖT ZAVARJA, HA...

A HÖRCSÖGÖT ZAVARJA, HA Kb.16:45-kor érek haza a suliból hétköznaponta?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy hörit vagy sünit kérjek-e. Azt tudom,hogy a sünit nem zavarja, ha viszonylag későn érek haza, mert ő nagyjából akkor ébred fel. De a hörcsög is Kb. akkor kezd aktív lenni? (17:00)

2014. máj. 25. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

egyiket se zavarja, ezek nem nagy igényű állatok, a társaságodra meg pont egyik se vágyik.

egyik se pont 5-kor fog kelni, a naphoz igazítják, éjszakai állatok, tehát akkor kelnek, amikor lemegy a nap, télen 4-kor, nyáron 8-kor, akár 9-kor.

a hörcsög tartása sokkal egyszerűbb és kedvesebb is, ha kézbe szeretnéd venni, a süni inkább arra van, hogy nézd.

ha azon aggódjál, hogy jaj felébred mielőtt hazaérsz akkor nem romlandó kaját beadhatsz neki reggel (pl. magok, olajos magvak, szárított gyümölcs, stb), víz mindig legyen előtte, így akkor se történik semmi, ha csak este 10-re érsz haza.

ezért egyszerű a rágcsáló tartás, tulajdonképpen naponta 1x kell vele 1 percet foglalkozni, amíg megeteted és megitatod, plussz a takarítás.

persze ha babusgatni akarod, akkor többet kell foglalkozni, de tök mindegy neki hánykor.

2014. máj. 25. 10:26
 2/5 anonim válasza:
18%
Kérlek ne legyen hörcsögöd meg sünid se, semmilyen állatod ne legyen...
2014. máj. 25. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne neki, utolsó?

Inkább tegye fel a kérdéseit, minthogy aztán rossz tartás mellett szenvedjen szegény sün/hörcsög.

Különben meg az oldal is azért van.

Az én aranyhörim éjjel 10 óra után kel, de amúgy is éjszakai állatok, szóval max. enni jön ki nappal.

2014. máj. 31. 10:37
 4/5 anonim válasza:
kb. 21:15 kor
2014. jún. 9. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyébként akkor kezdenek aktívak lenni mikor rászoktatod őket. Mindig ugyanakkor kell felébreszteni mindkettőt, pár hétig, aztán utána automatikusan felébrednek arra az időre. Persze ne délután egykor, hanem este fele. De viszont éjszaka lese lehet őket lőni. A sünömet télen mindig este 7-kor ébresztettem, majd pedig két órát foglalkoztam vele, a hörcsögöt meg párnaponta vettem ki, mert neki nem kellett nagy figyelem. Most nyáron a sün 9-kor kel, mert ugye később sötétedik és nem bírja a fényt.

Bár az elsőhöz hozzászólva, a sün nem csak arra való, hogy nézd, mivel ha nem foglalkozol vele naponta elvadul és akárhányszor hozzáérsz puffog és összegömbölyödik, ezért kell napiszinten több órát eltölteni vele.

2014. jún. 14. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!