Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért lett "aggresszív" a...

Miért lett "aggresszív" a törpehörcsögöm?

Figyelt kérdés
Körülbelül most lett 1 éves azt mondják ilyenkor aggresszívabbak, de minden előjel nélkül harap és így nem tudom kivenni, foglalkozni vele mert egyből harap. Először csak nyaldosta az ujjaimat aztán egyszercsak harapott és mostmár csak az utóbbit csinálja. Mindig kezet mosok tehát nem a kajaszag miatt van. Szóval adnátik valami tippethogy hogy szoktassam le róla? Nektek is csinált már hasonlót? Ui.: fiú a hörcsög
2014. máj. 24. 17:52
 1/3 2000... ***** válasza:
Nyomd be vagy le egy kicsit az orrát, és mindig amikor harapni akar, akkor tedd ezt!! Ha mindig megcsinálod, akkor hozzá se fog érni a kezedhez, csak ha te akarod!! ;)
2014. máj. 24. 19:32
 2/3 Rózsa kitty válasza:
Nekem is volt egy olyan hörcsögöm aki ilyen agressziv volt ki se tudtam venni folyton harapott de tök nagyokat :o ezért nem vettem ki egy ideig csak adtam neki kaját meg innit és pár hét mulva mikor kivettem már nem harapott lehet az volt a baja hogy túl sokat nyösztögettem nemtudom :) Máramár halott 4 évesen halt meg ami elég szép kor szerintem egy dzsungári törpehörcsögnek :)
2014. jún. 4. 19:07
 3/3 anonim válasza:
ennyi volt a turokepessege. kikeszitetted szerencsetlent!!
2014. jún. 13. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!