Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac vagy Hörcsög?

Tengerimalac vagy Hörcsög?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket vegyem meg?Mindkettő aranyos,de nem tudok választani.És fiút vagy lányt?
2009. dec. 29. 12:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hörcsög azzal kevesebb gond van és olcsóbb én lányt ajánlok az jobb
2009. dec. 29. 12:50
 2/14 anonim ***** válasza:
a tengerimalac aranyosabb :))
2009. dec. 29. 12:51
 3/14 anonim válasza:
Én a tengerimalacot választanám. Kevesebb a gond vele, bár kicsit büdi. És fiút, mert egyik ismerősöm lányt vett és leellett. :) Ha sokan vannak meg is ehetik egymást, ez nem csak a hörikre jellemző, malackákra is érvényes sajnos.
2009. dec. 29. 12:51
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 29. 12:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Talán egy fiú tengerimalacot veszek!Az nagyon tetszik nekem is!A hörcsög az olyan pici,most olvastam pár dolgot és a tengerimalac jobban találna hozzám,mert többet kell törődni vele!De azért köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2009. dec. 29. 13:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha tengerimalacot veszel, ne egyet vegyél,mert megbolondul magában. Akkor vegyél két kislányt, nekem is két kislány van, imádni valóak. A hörcsögnél meg azért jobb sztem, mert a malacok nagyobbak, jobban kézbevehetőek, főleg ha jól vannak etetve :))))
2009. dec. 29. 23:18
 7/14 anonim ***** válasza:
énis malackát ajánlanék, nekem leányzóm volt (sajnos egyedül, de látszólag jól bírta:)) 8 évig, imádnivaló, és nagyon jó érzés volt babusgatni:)szegény hiányzik is:( a höri is aranyos, de a malacka emberbarátabb szerintem:)
2009. dec. 29. 23:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát, nekem tengerimalacom van, de az egyik ismerősömnek hörcsöge. Szerintem teljesen mindegy, de a malacka kicsit drágább dolog, mert mondjuk annak nagyobb ketrecet is kell venni(vagy terráriumot). Amúgy egy jó állatboltban 1500 Ft egy malacka és szerintem olyan 800-1000 Ft egy hörcsög. És ajánlatosabb 2 malacot venni(2 lányt), de ha csak egyet veszünk akkor kicsit többet kell vele törödni.
2009. dec. 30. 08:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha egyet veszel, akkor teljesen mindegy, hogy fiút vagy lányt, de ne vegyél két fiút, mert azok verekedhetnek, és 2 hónaposnál idősebb lány malackát se vegyél, mert lehet hogy nem egy malackát, hanem egy egész családod viszel haza. :)
2009. dec. 30. 08:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen én lányt akartam,de az vemhes volt a fiutol :P ,ugyhogy a fiut vettem meg,borzos,nagyon imádni való,és a kedvence az uborka és a saláta :P De nagyon örülök hogy megvettem!Köszönöm a segitséget mindenkinek!Puszi! :*
2009. dec. 30. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!