SOS, vágóhídról mentettünk nyuszit! (? )
Ma apa hazaállított egy nyúllal. Vadas színű, 3 hónapos, hétfőn vitték volna el, hogy levágják. Megmentettük a biztos haláltól.
Csakhogy: van itthon egy nyuszink. Tudom, furcsa lesz, de: 3 éves, és az udvaron él. Nem, nem ketrecben. Szabadon. Persze minden biztosítva van, nincs semmi mérgező, úgy járkál az udvaron, ahogy akar, és együtt alszik a vadászkutyánkkal. Kaját kap, zöldséget is, mindent, amire szüksége van. Ő oroszlánfejű törpenyúl.
Én mondtam apának, hogy először minket szokjon meg. De neeeem, megfogta, és rögtön odarakta a másik nyuszi mellé! Az persze rögtön félteni kezdte a területét, mert nem ismeri.
Aggódom érte, hogyan lehetne jobb az élete? Vegyük el a nyuszitól, mert megtámadja? Apa nem engedi, és a nyuszi sem hajlandó már ide jönni :(
Amúgy mind a kettő lány.
Ha jót akartok a nyusziknak akkor válasszátok el őket,tapasztalatból tudom,hogy nem lesz jó vége.
Mellékesen ki vág le egy 3 hónapos nyuszit???
Biztosan nem 3 hónaposan vágták volna le, de tudjátok, hogy biztos nem házikedvencként tartották volna, hanem leendő kajaként.
Hát, nem tudom, szétszedtük őket, most már mintha összeszoktak volna éjjel-nappal együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!