Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ha egy fehér (pearl) és egy...

Ha egy fehér (pearl) és egy szürkés (vadas) színű törpehörcsögöt szaporítok, milyen színű lehet a kicsik bundája?

Figyelt kérdés
A fehér az apa, a szürke az anya. :)

2014. máj. 15. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Bármilyen, ami a felmenők között előfordul.
2014. máj. 15. 15:16
 2/10 Jeef The Killer válasza:
58%
szerintem is bármilyen
2014. máj. 15. 15:20
 3/10 Jeef The Killer válasza:
0%
nekem is volt hörcsögöm :) és minden féle szinű volt :)
2014. máj. 15. 15:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor meglepi lesz. Köszi a válaszokat. :D
2014. máj. 15. 15:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Vadasra és pearl-vadasra mindenképp számíthatsz, másra nem nagyon főleg, ha kereskedésből vannak.

De nem értem meg, hogy mi a jó fenének szaporítasz...

2014. máj. 16. 21:03
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi.

Miért, nem szabad? :) Az itteni kereskedésekbe ritkán van törpehörcsög, ha van is, elkapkodják rögtön. Ráadásul jobb szeretek olyan hörcsögöt tartani és adni másnak, amikről tudom milyen alomból valóak.

2014. máj. 17. 14:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért nem érdemes szaporítani, mert azt a tapasztalatlan vásárlók teszik a kereskedésből származó beltenyésztett hörcsögökkel. Így a kicsiknek nagy esélyük van, hogy gyenge immunrendszerrel, számos betegséggel jöjjenek a világra. A tenyésztő nem szaporít, hanem tenyészt. Annyi a különbség, hogy ő nem rokon hörcsögöket keresztez, így egészséges kicsik születnek. Valamint ő tisztában van vele, hogy melyik felnőttnek milyenek a felmenői, így tudja, hogy milyenek lesznek várhatóan a kicsik. Tehát a tenyésztőnek sokéves tapasztalata van, hogy mit hogyan kell és nem csak összetesz két ellentétes nemű hörcsögöt, hogy "dugjatok". Ennyi.
2014. máj. 19. 19:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyikük sem beltenyésztett, nekem nem célom egy beltenyésztett hörcsög.. :D Nem nekem kéne ezeket mondani, hanem akik nincsenek tisztában ezekkel.
2014. máj. 20. 16:29
 9/10 anonim ***** válasza:
48%

Ha az ottani kereskedés a viszonyítási alap, akkor bizony beltenyésztettek a hörik, még, ha nem is tudsz róla. (Vagy, ha mégsem, mi a bizonyíték? SEMMI! )

És, ha tisztában lennél a tenyésztés szabályaival, tudnád a színek öröklődését is.

2014. máj. 21. 15:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy kereskedésből vannak.. De nem tudom, miért magyarázkodok, szerintem itt le is zárhatjuk, mert a kérdésemre már választ kaptam.
2014. máj. 21. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!