Az baj, ha a fehér egereimet nem szokatom kézhez?
Figyelt kérdés
az egereket a pókjaimnak és a kígyóinak tenyésztem, mint eleségállat és mondta egy ismerősöm hogy ígénylig az emberi szeretett, de szerintem ez nem hülyeség vagy nem?!2014. ápr. 6. 20:37
1/4 anonim válasza:
Ha eleségnek tenyészted akkor felesleges nagyon szelídíteni mert csak megsajnálod őket és nem fog mit enni a kígyó. Tudom rossz dolog, meg minden de csak kell ennie a kígyóknak is valamit. Nekem patkányaim vannak hobbiállatként. Viszont ugyanúgy meg kell adni nekik a körülményeket, házikók, etető tál, mókuskerekek. Szeretnek mozogni ők is.
2/4 anonim válasza:
Nem kell kézhez szoktatni, szerintem is felesleges.
3/4 anonim válasza:
úristen, te pókokat és kígyókat tartasz, amiknek fehér egereket tenyésztesz, xd de egyébként szerintem m1 ha úgyis egér fasírt lesz belőlük. amúgy meg szegénykék nem sajnálod őket ? .
4/4 A kérdező kommentje:
igen, pókokat és kígyókat tartok, és sajnálom az egereket ,de ha már fogságban tartom ezeket a lenyügöző állatokat akkor már csak normális kaját adok nekik :)
ja a pókoknak csótányt is adok (egy kis változatosság)
2014. máj. 2. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!