Elkaphatják tőlünk az influenzát vagy más vírusos betegséget?
Figyelt kérdés
Lebetegedett a család, és félünk, ha ugyanúgy szeretgetjük, ölelgetjük a tengerimalacunkat és a hörcsögöket, esetleg megkaphatják tőlünk a fertőzést?2009. dec. 28. 07:58
1/5 anonim válasza:
Hát én nem tudom, de szerintem el, csak max másképp hat rájuk. Én betegen inkább próbálok "távolabb" maradni tőlük.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Igen, mi is igyekszünk épp csak ellátni őket, azt is alapos kézmosás után. A hörcsögök nem is bánják - vagy csak nem mutatják :=) - de a malacka keservesen uizva követeli a dédelgetést, ahányszor csak arra megyünk. Már megszakad a szívem érte!
2009. dec. 28. 09:05
3/5 anonim válasza:
igen elkaphatják én ilyenkor maszkot viselek és csak kesztyűben érek hozzájuk és csak így adok nekik kaját is
4/5 anonim válasza:
Még szép !Mit gondolsz a H1N1 ,H5N1 mitől van .Már csak az Ő influenzájuk kell és kész a baj!!Ki tudja te is ki alakítasz valami új betegséget
:-)))))))))Tengerimalacitusz,Hörcsögikusz
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Természetesen semmiképpen nem szeretnék tengerimalacituszt a világra szabadítani, ezért továbbra is távol tartjuk magunkat a rágcsálóktól, amíg meg nem gyógyulunk. Tegnap este a gyerkőc már megpróbálta titokban becserkészni a malackát, de még időben lecsaptunk rá :=).
2009. dec. 29. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!