Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Degu helyett patkányt vettem...

Degu helyett patkányt vettem egy háznál?

Figyelt kérdés

kis emlősöket árult a piacon és mondta menjek a lakásához ott van nagyon szép degu.Már 3 hónap telt el és sajnos rá kellett jönnünk,hogy a degu valójában egyszerű patkány.

Most már mindegy,mert szeretem a kis jószágot,de akkor is becsaptak. Mit lehet tenni ilyenkor?

2014. máj. 1. 13:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy átvágott a doki.Ugyanis alig kért pénzt.
2014. máj. 5. 13:23
 12/17 anonim ***** válasza:
A patiknak is olvass utána, sajnos nagyon könnyű rosszul tartani őket, a gazdi akaratán kívül.
2014. máj. 5. 17:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, egy cuki kis pateszed van, de írtad is, hogy megszeretted. Szerintem tök mindegy, hogy mi most már. Olvass utána a tartásának és akkor nem lesz vele gond. Nekem deguim vannak, imádom őket, de a patesz is aranyos lehet. Úgy tudom nagyon okos állatok.
2014. máj. 6. 10:08
 14/17 A kérdező kommentje:

Természetes,hogy utána néztem a tartásának.Olyan kaját kap ami neki való.Le vagyok %-olva egész nap tudok vele foglalkozni ,ha éppen nem alszik a drágám.

Tényleg nagyon okos, most is itt ül a vállamon és nézi mit csinálok,vagy éppen az ölembe alszik el.Van helye és a ketrecét sem kel becsukni,mert úgyis oda megy pihenni nem rácsál szét semmit.Ahogy ébren van jön oda hozzám,hogy vele foglalkozzak.Nagyon meg szerettem a kis nyavalyást :)

Mit lehet tudni,lehet,hogy Isten akarta ,hogy pont ő legyen a kis barátom.

2014. máj. 6. 12:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Jól megvagytok akkor :D A patik nagyon jó társak, nekem 5 fiam van :3 Lehet, degut nem is akarsz már xD
2014. máj. 7. 11:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Első és legfontosabb: olvass: [link]
2014. máj. 7. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy jól jártál. :)

Lehet, nem átvágott, csak ő sem tudta, hogy azt patkánynak hívják, ki tudja... :D

Legyen sok boldog perced vele! :)

2014. jún. 16. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!