Degu helyett patkányt vettem egy háznál?
kis emlősöket árult a piacon és mondta menjek a lakásához ott van nagyon szép degu.Már 3 hónap telt el és sajnos rá kellett jönnünk,hogy a degu valójában egyszerű patkány.
Most már mindegy,mert szeretem a kis jószágot,de akkor is becsaptak. Mit lehet tenni ilyenkor?
Természetes,hogy utána néztem a tartásának.Olyan kaját kap ami neki való.Le vagyok %-olva egész nap tudok vele foglalkozni ,ha éppen nem alszik a drágám.
Tényleg nagyon okos, most is itt ül a vállamon és nézi mit csinálok,vagy éppen az ölembe alszik el.Van helye és a ketrecét sem kel becsukni,mert úgyis oda megy pihenni nem rácsál szét semmit.Ahogy ébren van jön oda hozzám,hogy vele foglalkozzak.Nagyon meg szerettem a kis nyavalyást :)
Mit lehet tudni,lehet,hogy Isten akarta ,hogy pont ő legyen a kis barátom.
A lényeg, hogy jól jártál. :)
Lehet, nem átvágott, csak ő sem tudta, hogy azt patkánynak hívják, ki tudja... :D
Legyen sok boldog perced vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!