Van a hörcsögöm hasán egy kemény nagy pukli. Mi lehet ez?
Látszólag semmi baja, szaladgál, vidám... de engem még is idegesít, hisz biztos fáj neki.
Dzsungáriai törpehöri. 1,5 éves múlt (nálam)
Kb. 1 hónapja volt tályogja, leesett a házáról és eltört a kicsi lába.. de meggyógyult.
Most meg ez :(
Csütörtökön vettem észre rajta a puklit, de kedve jó volt, étvágya is, mozgása sem változott.
Pénteken sem volt más tünet, csak a pukli. Délután vittük orvoshoz, azt mondta, nagy valószínűséggel daganat, amit előre nem tudott megmondani, hogy hogyan fog hatni rá, 99%-ban halál egy ilyen kicsi állatnál, és a műtétet sem élné túl.
Szombaton délelőtt szintén semmi baja nem volt, futkározott, aktív volt, bújt. Délután 1kor is ugrált, és jött volna ki.
Aztán háromnegyed5kor, amikor bejöttem a szobámba, feküdt a mókuskerekében, és harapta a vasat. Láttam, hogy valami nincs rendben... szegénykém már nem tudott mozogni. A kezemben tartottam, haldoklott.. Több mint fél órát szenvedett.. Visszatettem a helyére, nagyon küzdött, szenvedett... Én pedig tehetetlen voltam. 5perc múlva feladta. Valahogy nem akart a kezeim között meghalni.
Arany élete volt... és már nincs többé. Most már nem adhatok neki finom falatokat, nem fog reggel ugrálni a ketrecben amikor felkelek, hogy vegyem ki, nem rágja szét többé a csizmámat... Olyan üres lett minden. Nagyon hiányzik. Másfél év alatt annyira a szívemhez nőtt, hihetetlen, hogy nincs többé. Nagyon megviselt. Elképesztő, hogy lehet szeretni egy ilyen kis állatkát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!