Vadászgörényesek itt vagytok?
Figyelt kérdés
Nekem is van 2 görim, és már nem is kicsik. (3,5-4,5 évesek, lányok) Egy pár hónapja észrevettem, hogyha kivannak engedve és nem sikerül az alomtálcát megtalálni (amit szinte sose) az idősebb görim, ha pisil utána elkezdi lefetyelni. Ezt miért csinálja??? Egy kicsit gusztustalannak tartom, főleg hogy amig nem láttam simán hagytam hogy szájon csókoljon. Segítsetek! (Nem éhezik, elég dundus)2009. dec. 22. 12:48
1/2 anonim válasza:
Zsírban oldódó vitamin hiány úgy hogy zsírt neki. Én megoldottam egy kis csirke zsírral, azóta kap rendszeresen és abba hagyta. De a halolaj, vagy ami otthon van olaj pl:ét,szezámmag,kukoricaolaj , az is megteszi! ;)
2/2 anonim válasza:
Én vettem ilyen kis tubusos vitamint neki , 890Ft volt de elég 1 évig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!