Mivel tudnám jobbá tenni a hörim életét? Ti miket készítettetek/vettetek kishörcsögeiteknek?
Vettünk már mászócsövet, raktam be neki papírgurigát, egymáshoz raktam két terráriumot, és egy létrán le-fel tudott mászni... Van bent nála futógörgő is, készítettem neki függőágyat. Mit tegyek, hogy ne unatkozzon? Folyton csak kifelé néz, és néz. Rosszkedvű lehet:(
Hogyha ketrecbe rakom, akkor folyton azon lóg, hangoskodik, rágja a rácsot.
Milyen mászókát vegyek/csináljak neki? Valami jó kis bújócskás kéne, amiben sok a járat... Adnátok tippeket?
Ui: A holnapi napon jön egy komplett ketrec, két hörcsöggel. Így lesz egy fiú, és két lány hörim. Hogyan eresszem őket össze úgy, hogy ne legyen se bunyó, se párosodás? (Most csak a fiúhörim van egyedül). Van valami tipp erre is?
Köszönöm.
Ne engedd össze őket!
Am készíts nekik ilyet: wc papir gurigába tegyél fincsiket aztán papírt és így tovább amíg föl nem telik. Vágj rá pici lyukakat először hogy érezzék az illatát. Nagyon jól elvannak amíg kiszedik a kaját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!