Nagyon szükséges a tengerimalacok számára az itató?
Figyelt kérdés
Az én tengerimalacom nagyon sokat pisil,és elég büdi is,ami alatta van,újságpapír,mindig teljesen elázik,és minden egyes tisztábatevési alkalommal ki kell mosnom a ketrecét. A ti t.malacotok is ennyit pisil? Feltétlenül kell nekik itató? Vagy anélkül is sokat pisilnek?2009. dec. 17. 20:07
1/17 anonim válasza:
Milyen vagy már, azért nem adnál vizet, hogy ne pisiljen?
2/17 anonim válasza:
Igen szükséges az itató! Sőt KELL!! Nem megbántani akarlak, de te mit szólnál, ha azért nem kapnál inni, hogy ne menj sokat WC-re? És ha javasolhatok valamit, ne újságpapírt rakj alá! Az ázik át a legkönnyebben és leggyorsabban! Semmire nem jó! Lehet kapni macskaalmot, rakj azt a forgács alá, és nem kell annyiszor takarítani, illetve csak azt a sarkot, ahova végzi a dolgát! Vagy van még kukoricacsutka alom is, az is jó! De ne újságpapírt, az nem jó! De ne szomjaztasd szegényt!
3/17 anonim válasza:
Persze ha nem iszik = nem pisil de szomjan halhat.
Miért újságpapírt teszel alá egyáltalán? Faforgács is jobb annál.
4/17 anonim válasza:
De miért nem forgács van alatta? Nekem mikor malacom volt, csak forgács volt alatta, és nem takarítottam minden nap a ketrecét, csak azt a sarkot szedtem ki, ahova pisilt-kakilt. Hetente egyszer mostam ki az egész helyét.
5/17 anonim válasza:
Nekem is van tengerimalacom,de az enyémnek nincs itatója. Ő nem iszik csak eszik.:D De azt sokat.:)
Az enyém nem is pisil annyit. Én sztem.(:
6/17 anonim válasza:
Alulra újságpapír, rá macskaalom, rá forgács. Persze, pénzbe kerül. Hetenkénti takarítás. Feltétlenül kell itatni a malacot, és sok zöldséget-gyümölcsöt adni neki. (Bár a mostani malacom egyszerűen képtelen volt megtanulni inni, de ez a ritka kivétel, ami csak erősíti a szabályt. Viszont sok zöldséget-gyümölcsöt kap.)Elég sokat pisil, dehát én is. (Elnézést azoktól, akiket ez az utóbbi tény nem igazán érdekel.)
7/17 anonim válasza:
Téged is szomjaztatnak ha sokat pisilsz?Igen nagyon szükség számukra.
9/17 anonim válasza:
Kétszer volt tengerimalacom, az egyik soha nem ivott,elég volt neki a zöldség-gyümölcs,persze abból többet kapott,és lédúsakat,figyeltünk erre.Azt mondták,ez nem baj.A következő malackám már nem ilyen volt,ő ivott rendesen,nem hiszem hogy díjazta volna,ha nem kap inni csakúgy..Ha iszik a vízből,feltétlen adj neki! Az alomtippet pedig leírták már.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mondjuk folyamatosan bent van,csak érdekelt..és igen,issza elég sokszor pedig kap zöldséget gyümölcsöt..
2009. dec. 17. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!