Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek? Az ranyhörcsögöm...

Mit tegyek? Az ranyhörcsögöm egész nap mókuskerekezik (bővebb katt)

Figyelt kérdés

Az aranyhörcsögöm egész nap mókuskerekezik és nagyon unatkozik.Valami háztartásbeli játékot ajánljatok már vagy boltit is mert megöli az unalom!!!:/

előre is köszy

2009. dec. 16. 18:16
 1/8 A kérdező kommentje:
*aranyhörcsögöm
2009. dec. 16. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:
kérlek segítsetek:'(:'(:(
2009. dec. 16. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem élvezi a mókuskaerekezést. de ha gondolod, keríts el neki a szobádban egy részt, oda tedd ki hadd sétáljon, vagy rakj be egy WC gurigát, azzal el lesz egy darabig, de előbb-utóbb megpróbálja szétrágni, szedd ki, mielőtt megenné.
2009. dec. 16. 18:29
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi de félek hogy megszökne:(

valami szupi játék?

2009. dec. 16. 19:47
 5/8 A kérdező kommentje:
ja az én hörcsögöm olyan hogy nem rágja hanem átbújik benne mintha alagút lenne ;)
2009. dec. 17. 16:28
 6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy magányos szegényke ;)... nem gondolkodtál egy ellenkező nemű hörin? vagy tudom ajánlani az alagutat...nekünk kerámiából volt és nagyon szerették...vagy egy vastagabb fatörzs amin tudnak mászkálni...
2009. dec. 17. 18:44
 7/8 A kérdező kommentje:

de gondolkodtam,de anyukám nem engedi meg

első szóra mihint mondtam hogy kérek egy hörcsögöt meg engedte.

Egy feltétellel ha 1-et kérek.

és szerintem sok olyan hörcsög van aki biztos egyedül van és én ezen nem rágódtam.

De.....nem lehet:(

2009. dec. 18. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Vedd ki minél többet, játsszál vele. Én a patkányaimat min. napi 2x egy-másfél órára kiengedem, és annak nagyon örülnek.

L,19 + 2 patkány

2009. dec. 29. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!