Mit tegyek? Az ranyhörcsögöm egész nap mókuskerekezik (bővebb katt)
Figyelt kérdés
Az aranyhörcsögöm egész nap mókuskerekezik és nagyon unatkozik.Valami háztartásbeli játékot ajánljatok már vagy boltit is mert megöli az unalom!!!:/
előre is köszy
2009. dec. 16. 18:16
1/8 A kérdező kommentje:
*aranyhörcsögöm
2009. dec. 16. 18:17
2/8 A kérdező kommentje:
kérlek segítsetek:'(:'(:(
2009. dec. 16. 18:17
3/8 anonim válasza:
szerintem élvezi a mókuskaerekezést. de ha gondolod, keríts el neki a szobádban egy részt, oda tedd ki hadd sétáljon, vagy rakj be egy WC gurigát, azzal el lesz egy darabig, de előbb-utóbb megpróbálja szétrágni, szedd ki, mielőtt megenné.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi de félek hogy megszökne:(
valami szupi játék?
2009. dec. 16. 19:47
5/8 A kérdező kommentje:
ja az én hörcsögöm olyan hogy nem rágja hanem átbújik benne mintha alagút lenne ;)
2009. dec. 17. 16:28
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy magányos szegényke ;)... nem gondolkodtál egy ellenkező nemű hörin? vagy tudom ajánlani az alagutat...nekünk kerámiából volt és nagyon szerették...vagy egy vastagabb fatörzs amin tudnak mászkálni...
7/8 A kérdező kommentje:
de gondolkodtam,de anyukám nem engedi meg
első szóra mihint mondtam hogy kérek egy hörcsögöt meg engedte.
Egy feltétellel ha 1-et kérek.
és szerintem sok olyan hörcsög van aki biztos egyedül van és én ezen nem rágódtam.
De.....nem lehet:(
2009. dec. 18. 13:41
8/8 anonim válasza:
Vedd ki minél többet, játsszál vele. Én a patkányaimat min. napi 2x egy-másfél órára kiengedem, és annak nagyon örülnek.
L,19 + 2 patkány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!