Milyen a megfelelő szállító egy törpenyuszinak?
nem tudom hogy a táskáknak mennyire van merev alja, mert a nyuszik nem igazán szeretik a labilis talajt, csak egy sokk lenne számára ha ide-oda süllyedne a lába, de ez csak egy elmélet
én ilyet használok, de szegénykém kicsit nagyobb lett mire számítottam így elég szűkös neki, el tud benne nyúlni keresztbe és el is tud úgy aludni egy 3-4 órás úton, szóval nem indokolt a nagyobb szállító :) ezen az oldalon van egy eggyel nagyobb kiadás ami akkor még nem volt mikor én vettem a miénket, azt jobban ki tudod télen egy kis pokróccal bélelni ha mész vele valahova, mikor mi megyünk akkor nem tud nagyon mozogni de inkább minthogy megfázzon..
sokaknál láttam/hallottam hogy a macska elől rácsos szállítóra esküsznek hogy az a legjobb, de szerintem egy nyuszinak nem is jó ha annyi látnivaló inger éri és azon télen eléggé átfúj a szél, valamint ha baleset van, kaki/pisi az nem marad bent, egy egy buszon/vonaton az elég kellemetlen :/ van még egy kerek fajta, de az kisebb is de lehet a rex és a holland törpéknek az megfelelő, de én azért nem is választottam mert pocsékul néz ki :D nekem kosorrú törpém van nekik kell ez a méret vagy ebből a capri midi..
talán a táska azért lehet jobb mert jobban véd az eső ellen, bár én nem indulok el vele ha esik, de ha megy a vonat akkor muszáj :) egyszer siettem vele dokihoz akkor rátettem egy szatyrot összehajtva a tetejére és nem ázott be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!