A barátnőm patkányai folyamatosan kirágják magukat a ketrecükből! Mit csináljunk?
Én valamennyire egyetértek az elsővel, még akkor is, ha minden hozzászólása töröltetve lesz innen...
Amúgy jó, hogy kötődnek hozzá a patkányok... ő ad nekik enni, be vannak zárva, nem nagyon tehetnek mást. :D
Amúgy szerintem az 1-es arra gondolt, hogy eleve az nem normális, hogy nem szabadon élnek, hanem így fogságban, mert valakinek ez a hobbija, hogy így tartsa őket. Van aki szerint az állatoknak a természetese élőhelyükön van a helyük és nem a lakásban, egy "műanyag" környezetben.
Inkább te nem érted, hogy mi a problémája a hozzászólónak.
Nem akarok a nevében beszélni, de én úgy értelmezem, hogy arra gondolt, hogy egyáltalán nem kell ilyen állatokat tartani, nem kell őket bevinni a házba.
De elnézve az eddigieket szerintem itt ezt a témát le is lehet zárni, mert értelme nincs erről beszélni (sajnos). :D
Azért az embernek elég nagy hely áll rendelkezésére és döntései alapján utazgathat is... Nem feltétlenül egy dzsungelbe...
Másrészről mint láthattuk nyugodtan figyelhet a kérdező mások kommentjeire is, annak a bizonyos "nem állattartó, hanem állatbarát" válaszolónak a mondanivalóját sem igazán sikerült megértenie. Na de én inkább megyek és csinálok valami hasznosabbat, különben is ez kicsit már "off".
Na igen, az ember önző ezért behurcolja az állatot a lakásba magához, mert cuki. Vagy kitenyészti, tenyészti őket, mert el lehet adni. Mások pedig megveszik mert jaj de édes és jaj kapható. Nyilván az is önző aki megveszi, mert támogatja, hogy az állat fogságban éljen, mert neki az úgy tetszik, hogy ott van vele és azzal áltatja magát, hogy ez így rendben is van, mert mindent megad neki. De ez nem egy emberről szól, ez egy egész iparág, sok felelőssel, sok felelőtlen döntést hozó emberrel stb.
Ó és olyanokkal, akik még azt sem fogják fel, hogy miről beszél a másik. Szóval ennek is sok értelme volt, hogy ezt leírtam.
Kérdező, menj vegyél nekik "rágókát" és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!