Szerintetek ezért kijön az állatorvos?
Figyelt kérdés
Nyusziról van szó. nem beteg,csak oltani kéne meg karmot vágni.legutóbb annyi stresszelt az orvosnál,hogy meg se lehetett vizsgálni.visított is,meg kiugrott a kézből.nem merek vele elindulni.:S2014. márc. 18. 16:06
1/6 A kérdező kommentje:
arra gondoltam,hátha itthon nem lenne akkora stressz. vagy mit csináljak?
2014. márc. 18. 16:07
2/6 anonim válasza:
persze kimegy, csak valószínű hogy ezért plusz pénzt fog felszámolni
3/6 A kérdező kommentje:
nem baj már nekem az se:D , inkább minthogy megint átéjük azt mint legutóbb.:/ volt reszketett,meg kb csak a fehér rész látszott a szeméből,úgy bepánikolt.plussz mellé az a visítás.:S
2014. márc. 18. 16:13
4/6 anonim válasza:
Akkor hogy vágjátok nyakon a vágásnál, ha ez is rossz élmény neked?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom,majd rajtad előtte gyakorolok. :)
2014. márc. 18. 22:03
6/6 anonim válasza:
Gondolom,nem kajacélra tartott jószág.Olyat még nem hallottál,hogy valaki nem az anyagi haszonért tart egy élőlényt?Elég szomorú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!