A nyuszim beteg, és nem tudom, mit csináljak! Tünetek lejjebb! Nem tudnátok valahogy segíteni?
Figyelt kérdés
A szeme folyton könnyezik, bágyadt. Régen nagyon szerette a répa levelét, de most próbáltam neki adni, és egyáltalán nem érdekelte, nem is evett egy falatot sem. Amikor kirakom az udvari ketrecébe, csak a sarokban fekszik, nem csinál semmit sem. Amikor visszarakom a ketrecébe bent, nem ugrik be magától, pedig úgy szokta. Úgy kell visszarakni. Még ott is dűlöngél. Sokat iszik, pedig régebben még egyszer se láttam inni. Nem eszik. Már fogyott is. A széklete szerintem normális, nem vettem észre változást. Olyan szomorú vagyok, és nem tudom, mit kéne vele kezdeni! Kérlek segítsetek! :'( :'( :'( 12/L2014. márc. 13. 18:27
11/17 anonim válasza:
Addig is melegítsd őt, mert ha a nyuszi beteg, hajlamos kihűlni.
12/17 anonim válasza:
...feltéve ha még él szegény.
13/17 anonim válasza:
Vidd el az állatorvoshoz, az én nyuszimon is tudtak segíteni pedig nem sokon múlott. Ha nem eszik,nem lesz energiája küzdeni a betegség ellen ezért kell segíteni, az enyém is kapott infúziót, vitamin is, gyógyszert ha kell, és tényleg melegen kell tartani. Tőled függ az élete segíts rajta!
15/17 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz, ez az egyetlen remény. De ha az orvos azt mondja hogy el is kell altatni, akkor inkább altassa el, minthogy napokig szenvedjen szegény, ha nem tudnak rajta segíteni. Most komolyan, te tükörbe tudnál nézni az után, hogy nem vitted el orvoshoz?
16/17 anonim válasza:
Van a ketrecén szunyog háló? Ha nincs akkor a szunyog által terjesztett mixomatózist kaphatta el ami akkor keletkezik ha a szunyog megcsípi!
Nekünk ez volt az első nyuszinkal ez halálos betegség!
De a mi nuszink túlélte mert anya egész nyáron a dudorait áztatta kamillateával! Igaz az orra kopasz lett!
Most 4 ééves ami a nyusziknál nagyon öreg és lányával, fiával és az egyik unokájával él.
( Az állatorvos mikor meglátta a betegséget nem tudta mit kezdjen vele és lefényképezte hogy ilyen nyulat ő még nem látott)
17/17 anonim válasza:
Utolsó! Márciusban hol vannak szúnyogok? (Lásd a kérdés időpontját.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!