A Törpehörcsögöm elhízott. Hogy fogyókúráztassam?
Az helyes, ha 100%-ban megvonom tőle a magokat?
Tegnap kezdtem el a fogyókúrát, mert elég duci lett. Kivettem a magokat a táljából és a házából. Arra gondoltam, hogy amíg nem fogy, addig minden nap hörcsöggömbbe teszem és csak zöldségeket, illetve gyümölcsöket, és heti egyszer sajtit (a fehérjepótlás miatt) fog kapni. Ez helyes?
Ezeket kapja napi szinten:
-Répa
-Fehérrépa
-Uborka
-Paprika
-Alma
E mellett naponta kiveszem a hörcsöggömbbe is, had futkározzon. A kezembe is szeret futkározni, oda is ki szoktam venni.
Rengeteg helyen olvastam azt is, hogy kiveszik a hörcsögöt a szoba egy elkerített részére. De mivel kerítsem el? Mert pl. a könyvek ráborulhatnak szegényre, ami nem hinném, hogy pozitív hatással lenne rá.. Ti hogy csináljátok?:)
Köszi a válaszokat!
magokat meg ne vond, az olajosakat vedd ki az étrendjéből (pl napraforgó mag) és adj neki sok rostos zöldséget, gyümölcsöt.
a hörcsöggömb jó ötlet, de szerintem rakj be neki egy megfelelő méretű mókuskereket is (ha nincs), azon majd ledolgozza a háját.
vagy add ide nekem, a kígyóim szeretik a jó hájas hörcsögöket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!