Hogy kell gondozni egy vadászgörényt?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 18:55
1/7 anonim válasza:
Szerintem olvass utána, időigényes, türelemmunka az elején. V
2/7 A kérdező kommentje:
Elolvastam egy csomó oldalt, de igazából konkrét példák kellenének, hogy ki hogyan tartja őket, tapasztalatok meg ilyesmik :)
2009. dec. 12. 19:24
3/7 anonim válasza:
Szia! Van egy srác ugyanebben a rovatban. ( ird a keresöbmezöbe: Mivel lehet egy kiszámithatatlan ) Szerintem irj az ö kérdése alá, vsz. készségesen segit neked! Gondolom olyan mindennapi dolgokat szeretnél megtudni mint pl:körömvágás, miket ehet, hogy tanitsuk stb.
4/7 Szervál válasza:
[link] <----olvasd el ezt nagyon érdekes és sokat tanulhatsz ott!
5/7 anonim válasza:
Játszani kell vele sokat.Fürdetni nem szabad sokszor akkor is görisamponnal.A körmeinek csak a hegyét szabad vágni,mert belevághatsz neki mélyen és az nagy fájdalom!Sokszor kakil,pisil egy nap,tehát almozhatsz bőven.De sokat alszik is.A kaja után a száját az enyémek megtörlik és pusziszkodnak(pár van nekem).irtó édesek,de nem hagyhatod őket magukra,mert te pl nyaralni mész!Ha nem foglalkoznak velük én azt hallottam visszavadulhatnak meg lelkizhetnek.Erre nincs tapasztalatom,csak hallottam.Nekem van görim és nem bántam meg!
6/7 anonim válasza:
Nagyon aranyosak nekem is van!!
De ne hidd azt hogy olyan mint egy hörcsög hogy elvan magában!:)
Sokat kell vele játszani foglalkozni és disznóhúst nem ehet semmilyen formában mert attól beteg lesz!!!
Viszont arra is készülj fel hogy sok mindent el fog dugni szekrény mögé stb.
De nem elvenni akarom a kedved tőlük mert tényleg imádni valóak!!!Ja és oltatni kell őket főleg ha sétáltatod.
A macskához meg kutyához (ha van)ne engedd oda csak ha már megszokták egymás jelenlétét.:)
7/7 anonim válasza:
Nekem volt egy szomszédom az egy nap többször is levitte sétálni, de ő panelba lakik.Ha kertes házban laksz szerintem akkor is vidd ki néha a levegőre.De érdeklődj utána én nem akarok rossz tanácsokat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!