Japán Táncoló egér. Miért csinálja ezt? :o
Figyelt kérdés
Egyik kisállat kereskedés boltban láttam ezeket a nagyon aranyos egérkéket. Hazajöttem, hogy utánnanézzek hogy tudjam mi is szükséges neki. Azthiszem tudok a tartásáról és jó lenne egy ilyen egeret venni: utánnanéztem a Youtube-n is hogyan "táncol" e rágcsáló:D... Elég durva volt az egész ahogy pörögtek-forogtak... szerintem beteges vagy nem? meg olvastam azt is hogy nemtudja merre van az egyenes.. Érdekes... Ti hogy vagytok vele? (másik kérdés) Ez szenvedés neki vagy rosszul tudom?2014. febr. 26. 20:27
12/14 anonim válasza:
A japán táncolók 2 hónapig élnek
13/14 anonim válasza:
Ez hülyeség... 1-2 évig élnek, mint a legtöbb egérféle. Ha neked 2 hónapig élt, hát akkor az vagy öreg volt, vagy rosszul tartottad!
14/14 anonim válasza:
Emberek, hatalmas örömhír: hivatalosan is be van tiltva a japán táncolóegerek forgalmazása, így szegénykék békében tűnhetnek el a táplálékláncból ^-^
Egyébként, nekem kiskorom óta vannak egereim, jelenleg 2 aranyszínű háziegér nőstényt vettem magamhoz, én mindenkinek csak ajánlani tudom, megfelelő foglalkozás mellett, akár a lakásban is szabadon-ereszthetőek, és semmi baki nincsen az idegrendszerükkel! Szerintem nagyon aranyos kis jószágok, valamint az állat-kereskedésekben kb 150Ft-ért hozzájutkatunk egy-egy egérhez.(a berendezésük azért már elérheti az 5-6 ezret)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!