Japán Táncoló egér. Miért csinálja ezt? :o
Figyelt kérdés
Egyik kisállat kereskedés boltban láttam ezeket a nagyon aranyos egérkéket. Hazajöttem, hogy utánnanézzek hogy tudjam mi is szükséges neki. Azthiszem tudok a tartásáról és jó lenne egy ilyen egeret venni: utánnanéztem a Youtube-n is hogyan "táncol" e rágcsáló:D... Elég durva volt az egész ahogy pörögtek-forogtak... szerintem beteges vagy nem? meg olvastam azt is hogy nemtudja merre van az egyenes.. Érdekes... Ti hogy vagytok vele? (másik kérdés) Ez szenvedés neki vagy rosszul tudom?2014. febr. 26. 20:27
1/14 anonim válasza:
Ne vegyél. Nekik idegrendszeri betegségük van, valami ferde elvetemült kitenyésztette így őket. Az egyensúlyukkal van difi, emiatt körbe-körbe szaladgálnak, dülöngélnek naphosszat. Baromi idegesítő számomra mint rágcsálótartó hogy forog forog mint a hülye. Szegényt nem venném meg, én sajnálom őket. Helyette már a hörcsög egy fokkal jobb.
2/14 A kérdező kommentje:
Igen, Erre akartam kilyukadni. Énis így vagyok vele... de nem akartam megsérteni az őket tartó tenyésztőket. Anyum is mondja, hogy nem kell ilyen egér ami génmanipulált vagy milyen... ijesztő (nekem.. kinek hogy xd)
2014. febr. 26. 21:16
3/14 Platypus válasza:
Az egyensúlyérzékelő sejtek jó része hiányzik náluk, ezért forognak. Eredetileg fontos kísérleti állatok voltak. Különböző betegségek gyógyítására próbáltak rájönni a segítségükkel, ami még mindig elfogadható cél. Egyesek viszont úgy gondolják, hogy ez olyan aranyos és vicces, ezért üzletet csinálnak belőle. A magyar állatvédelmi törvény egyébként tiltja az örökletes problémákkal rendelkező állatok tenyésztését, csak senki sem foglalkozik vele.
4/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyosak, de én is sajnálom őket. :(
5/14 A kérdező kommentje:
:). Szegények.... aranyos meg vicces? de vicces lehet látni hogy körbe-körbe rohangálnak mint az idióta.... :cc
Régen sokat hallottam róla hogy nagyon aranyos meg minden meg hogy sokan tartják... Hát én csodálkozok rajta (főleg így a videók után):c Kinek hogy van amm...
2014. febr. 27. 17:29
6/14 anonim válasza:
NE vegyél japántáncolót :( előttem szólók írták miért, NE vegyél, SOHA senki ne vegyen :( minden egyes ilyen egérnek szenvedés az élete :(
vegyél sima egérkét: happymouse díszegér tenyészet
7/14 anonim válasza:
Nem, azért aranyos, mert vicces, hanem, mert aranyos. Ez a két szó nem szinomímái egymásnak de még csak nem is rokon értelműek. :)
8/14 A kérdező kommentje:
sziasztok!:D köszi a válaszokat c: nem őt vettem meg elmentem egy másik állatkereskedésbe és találkoztam egy nagyon aranyos egérke csoporttal:D vettem egyet (nöstény) imádom nagyon:DDD most is itt van a hasamon XDD:D
2014. febr. 28. 20:42
9/14 anonim válasza:
Jobb lenne mellé venned egy társat, (persze kizárólag lányt!) mert az egerek társas állatok, szüksége van a fajtársára, hogy hosszú, boldog élete legyen!
10/14 anonim válasza:
Aranyosak de csak 2 hónapig élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!