A csincsilla az harap? Mennyire szelidíthető?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 16:27
1/6 anonim válasza:
Nekem volt egy kutyám, és vettem három csincsillát. Lett három csincsillám, ha érted mire gondolok...
2/6 A kérdező kommentje:
Nem ,nemértem
2014. febr. 18. 01:49
3/6 anonim válasza:
Szerethető kis dögök :) Attól függ hogy harap vagy nem harap hogy mennyi idősen veszed és hogy neveled :) De maximum kézbe tudod szoktatni ilyet hogy hallgasson a nevére arra nem képes :)
4/6 A kérdező kommentje:
Aha értem :-) köszi de azóta már választottam háziállatot,és a tengeri malacra jutottam :-) :-) nagyon édesek,de persze lehet h később még beruházok egy csincsillára is...nagyon tetszenek nekem :-)
2014. febr. 27. 21:09
5/6 anonim válasza:
harapni azt tud rendesen. nem mindegyik szelidíthető meg. Mi 3-at vettünk az állat-boltban, abból 1 kezes, a többi támad, harap stb. Már azóta született egy kölyök is, az úgy néz ki, hogy szelíd lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat :-) maradok a tengerimalacnál
2014. ápr. 3. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!