Hol találok neten egy zárt, modern tengerimalac ketrecet ami nagy is?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy nagy méretű tengerimalac ketrecet venni. Olyan kellene ami felülről nyitható, és legyen zárt is, mert a jelenlegiből kiszórja a forgácsot és már nagyon unom seperni. Neten talán olcsóbb? Sajnos nem tudom mi lehet ezeknek a fedett ketreceknek a neve, de láttam már ilyet valakinél.2014. febr. 9. 08:42
12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon jó, nagyon tetszik, és megszokták a malackák! :) A csörgős labdától pedig már nem félnek :)) De amióta van házuk, azóta nem hajlandóak kijönni, ha ki szeretném őket venni :/
2014. febr. 24. 10:19
13/18 A kérdező kommentje:
Az ajándék nekem is egy fogkoptató lett, ilyen narancsos ízű és egy zacskó magot kaptam én is! :) De a magok közül kiválogatják a kukoricát. Nem szeretik?
2014. febr. 24. 10:37
14/18 anonim válasza:
Nem jó nekik a kukorica, beletörhet a foguk és hizlal is.
De úgy általában sem jók a magok, mert ők nem magevők, hanem fűevők.
Kimondottan tengerimalac táp kell nekik, abból is olyan, amiben plusz C vitamin van.
(Tehát nem magkeverék és nem olyan rágcsálóeleség, amin rajta van többek között a tengerimalac is.)
A napraforgó sem jó, az meg könnyen beszorul a foguk közé.
A nyalósó is többet árt, mint használ.
15/18 anonim válasza:
A tápok közül nem jó azokat megvenni, amelyikben szotyi és kukorica van, nem tesz jót nekik egészben, meg amúgy sem magevők. A Versele Laga tápok nagyon jók, de én sem a legdrágábbat veszem abból sem, a Crispy Muesli közép árban van, és imádják, meg nem utolsó sorban tele van C vitaminnal, amire nagy szükségük van. Szénát mindig tegyél a szénatartóba! Eddig nem volt házuk? A malacok azért mennek házba, mert eredeti élőhelyükön vadásznak rájuk a ragadozók, ezért szükséges is, hogy legyen egy búvóhelyük, anélkül folyamatosan stresszben élhetnek. Nekem is bent vannak nagyrészt, de fel is szoktak ülni a ház tetejére, egy puha rongyot, sapkát, sálat tegyél fel, nagyon szeretik. Meg szénakupacra is le szoktak feküdni, ha sok szóródik ki a szénatartóba. Szerintem egy-két hét, és bátrabbak lesznek, meg kell szokják az új helyet. Ha enni viszel nekik, úgyis bújnak elő, nekem már ágaskodnak a ketrec széléhez és kézből veszik el, a malackák szívéhez a hasukon vezet az út. Bocsánat, ha olyat írtam, amivel már tisztában vagy! :)
16/18 anonim válasza:
15-ös vagyok, még annyit, hogy ezen az oldalon mindent megtalálsz, amit tudni érdemes a malacokról, nagyon jó kis fóruma is van:
18/18 anonim válasza:
nálam alumínium lemez van meghajlítva a szlein felfelé irányban kb 10cm- ketrec sincsen rajtuk. akármikor kijöhetnek belőle a szobai szőnyegre futkosni, de sosem teszik. ennél olcsóbb nincsen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!