Miért harap meg tolja el az ember kezét a 6 hetes lógófülü törpenyúl?
És honnan tudod, hogy az ajándékozott nincs rá felkészülve és hogy a kérdező, csak úgy kézből kézbe fogja odalökni az állatot, hogy "nesze itt van, ajándék állat, próbáld meg életben tartani?"
Én legalábbis abból indulok ki, hogy minden alapfelszereltséget megkap a nyúl mellé, és nem csak egy kartondoboz lesz a szállása és hogy az ajándékozott nem fog sírógörcsöt kapni amiatt, hogy mert neki inkább kutya kell és nem nyúl.
Szerintem ha a kérdező meggondolatlanságból adna állatot, akkor valószínűleg nem tenyésztőtől szerzi be (én legalábbis úgy tippelek, hogy onnan van), hanem bemegy az első kisállat kereskedésbe, megfogja azt, amelyik nem volt elég gyors elhúzódni, bevágja egy dobozba és egyenesen az ajándékozotthoz viszi. De jelenleg úgy tűnik, hogy van ketrec és táp is, gondolom ezeket a kérdező nem szándékozik megtartani.
Úgyhogy szerintem ne ítélkezzünk úgy, hogy azt se tudjuk, mi áll a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!