Fekete, bak, holland törpenyúlnak milyen nevet adnátok?
de cuki lehet! figyeld pár napig, milyen a kis egyénisége, miket csinál szívesen, mi a kedvenc kajája, milyen tulajdonságok jellemzik, aztán csak rá ragad valami.
men in black
4.válaszoló:
3 hetesen elhoztál egy kölyök nyuszit?Jól vagy te összerakva?Még hogy te de a szaporítója?alapvetően 5-6 hetes korig szopnak!7 hetesen lehet legközelebb elhozni!
7!
előző nap beszéltem a lányzóval, ( egy magántanítványom ) aki tenyészti őket, hogy el fogok menni hozzá, és megnézem. másnap reggel csengetett, a nyuszkó ott ült a dobozban.
kérdező! enyém nincs beoltva, így nem tudom, mert lakásban lakunk, max a parkettára teszem ki, nagyon féltem, nyáron meg alkalmam sincs, hogy szabadba legyen, sétáltatni meg nem merem, mert sok kutya póráz nélkül rohangál.
8 hetes korában ajánlott beadni és add be! Jobb a biztonság hisz sosem lehetsz túl óvatos.
Én is tenyésztem a magántanítványod nem lehet normális ha 3 hetesen elvitt egy nyuszit! Akkor még javában szopik az isten áldja meg...felelősség teljes tenyésztő lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!