Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Fekete, bak, holland törpenyúl...

Fekete, bak, holland törpenyúlnak milyen nevet adnátok?

Figyelt kérdés
Ma hoztuk haza

2014. febr. 1. 00:15
1 2
 1/14 hosszúhajú ***** válasza:
72%

de cuki lehet! figyeld pár napig, milyen a kis egyénisége, miket csinál szívesen, mi a kedvenc kajája, milyen tulajdonságok jellemzik, aztán csak rá ragad valami.

men in black

2014. febr. 1. 03:47
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Bogyó, Zorró, Rudi, Arthúr, Yoda, Szurok, Negró
2014. febr. 1. 03:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Mikortól kezd kicsit feloldódni? olyan félős szegény :/ tegnap estére kicsit felbátorodott, mocorgott, elvolt, de még mindig olyan ijedős. Nem piszkálom, nyúlkálok hozzá csak mellé ülök beszélek hozzá már 2x megszagolgatta az ujjam, de amúgy mindentől megijed :S
2014. febr. 1. 12:30
 4/14 hosszúhajú ***** válasza:
51%
picike nyuszi? mert ehhez idő kell. enyém 3 hetesen jött, pár hétig azt se tudta kicsoda, csak ült, meg bámult, most meg legjobb barátok vagyunk. nyugi, mindig picit többet, jobban, egy nyuszkót nem lehet siettetni, mert nagyon öntörvényű. meg fog nyílni!
2014. febr. 1. 12:45
 5/14 A kérdező kommentje:
7 hetes, csak én is pont ezt szeretném, hogy jó kapcsolat alakuljon ki :) és féltem, hogy ilyen ijedős lesz, de utána is olvastam és írták, hogy normális, és párnapig hagyni is kell.
2014. febr. 1. 12:50
 6/14 hosszúhajú ***** válasza:
igen ez tényleg normális. meg kell szoknia a helyét meg mindent. az jó, hogy sokat beszélsz hozzá, próbáld a kezedből adni az ételt neki, ne csak úgy szimplán letenni, hadd lássa, hogy tőled van, így talán könnyebben megnyílik.
2014. febr. 1. 12:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

4.válaszoló:

3 hetesen elhoztál egy kölyök nyuszit?Jól vagy te összerakva?Még hogy te de a szaporítója?alapvetően 5-6 hetes korig szopnak!7 hetesen lehet legközelebb elhozni!

2014. febr. 2. 10:49
 8/14 A kérdező kommentje:
Azt szeretném még kérdezni, hogy az oltását már jövőhéten kapja meg vagy elég csak tavasszal mielőtt jön a szúnyogidő?
2014. febr. 2. 16:00
 9/14 hosszúhajú ***** válasza:
53%

7!

előző nap beszéltem a lányzóval, ( egy magántanítványom ) aki tenyészti őket, hogy el fogok menni hozzá, és megnézem. másnap reggel csengetett, a nyuszkó ott ült a dobozban.

kérdező! enyém nincs beoltva, így nem tudom, mert lakásban lakunk, max a parkettára teszem ki, nagyon féltem, nyáron meg alkalmam sincs, hogy szabadba legyen, sétáltatni meg nem merem, mert sok kutya póráz nélkül rohangál.

2014. febr. 2. 17:34
 10/14 anonim ***** válasza:

8 hetes korában ajánlott beadni és add be! Jobb a biztonság hisz sosem lehetsz túl óvatos.

Én is tenyésztem a magántanítványod nem lehet normális ha 3 hetesen elvitt egy nyuszit! Akkor még javában szopik az isten áldja meg...felelősség teljes tenyésztő lehet...

2014. febr. 4. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!