Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Fekete, bak, holland törpenyúl...

Fekete, bak, holland törpenyúlnak milyen nevet adnátok?

Figyelt kérdés
Ma hoztuk haza

2014. febr. 1. 00:15
1 2
 11/14 hosszúhajú ***** válasza:

10!

Igen, ez igaz. De egyébként meg más szempontból meg nagyon jó tenyésztő. Szelíd és jól nevelt nyuszijai vannak, jól tartva, egészségesek, szeretettel nevelgetve, jó helyen tartva, jó kajákkal. Szerencsére a nyuszim úgy látom nem sínylette meg a korai elválást, boldog ugrándozós nyuszi lett belőle, azt is hagyja, hogy puszit adjak a nózijára.

2014. febr. 4. 22:49
 12/14 hosszúhajú ***** válasza:
kérdező! mi lett a nyuszi neve?
2014. febr. 4. 22:56
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen, mindenképp beoltatom, csak azt nem tudtam eldönteni, hogy most rögtön vagy majd ha jön a jó idő mert úgy tudom fél évig ad védettséget és most ősszel is jó időben még javában volt szúnyog legalábbis engem mindig csípnek :D

Na a lényeg, hogy nem lett baja a nyuszinak, csak kérdés hogy a testvérei is ilyen jól bírták e :/

Pocak lett a neve :)))

2014. febr. 5. 11:19
 14/14 hosszúhajú ***** válasza:
ez nagyon aranyos név!
2014. febr. 5. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!