Lemming vagy Mongol futóegér?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket válasszam? mindkettő nagyon tettszik csak nem tudok dönteni. Mongi mennyire kezes állat?2009. dec. 4. 14:53
1/3 anonim válasza:
Hát basszus, azt válaszd, amelyik neked a legmegfelelőbb, ezt senki más nem döntheti el. A kezességéről meg olvass utána, google a barátod. És a rodentologia.hu.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy döntsd el csak azt, hogy szerinted melyiket válasszam...És azért kérdeztem, hogy mennyire kezes mert egy olyan válaszára voltam kíváncsi aki tart és nem honlapon mert azokat már olvasgattam...
2009. dec. 11. 13:36
3/3 anonim válasza:
Amit én írtam, az fórum, ahol beszélgethetsz rágcsálótartókkal, tőlük megkérdezheted, melyik mennyire kezes. Ha meg csak arra vagy kíváncsi, akkor azt kérdezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!