Nyest vagy kísértetjárás?
Figyelt kérdés
Egyik éjszaka egy hatalmas elhagyatott nyaraló házában arra ébredtem fel, hogy valaki vagy valami járkál az ágyam körül (elég nagy a szoba). Én úgy csináltam mintha aludnék, meg se mozdultam. Ezek a hátborzongató zajok, ropogások, recsegések mentek egészen reggelig. Amikor csak a kezemet nyújtottam ki, hogy levegyem az éjjeli szekrényről a telefont olyan volt mintha a éjjeli szekrény helyett valami fából készült bútort fogtam volna meg és nem volt ott a telefonom se, viszont abban a pillanatban erőteljes ropogások és recsegések voltak, mintha valaki felfigyelt volna ezekre a mozdulatokra. Nagyon féltem nem tudtam mi ez. Aztán másnap mondták a többiek, hogy nyestek vannak a tetőn, de én nem tudom eldönteni, hogy mi lehet, nem hiszek a szellemekben de ez nagyon horror volt. Holnap este is ott kell aludnom...2009. dec. 1. 20:50
11/16 anonim válasza:
Ha nyest,akkor a megoldás egy egyszerű elemes rádió.Már ha fel tudod tenni a padlásra.Mi így űztük el őket.Nem kell hogy hangos legyen, és téged is zavarjon.Elég ha ők halják.Nem csípik az ismeretlen zajokat.Ha szellem akkor a rádió kevés.Sok szerencsét!
12/16 anonim válasza:
Ha nem hiszel a szellemekben, egyáltalán h merülhet fel h az??? Hülyeség.. ilyen amúgy nálunk is volt, pont a nyaralónkban. Fa házikó. Felkapcsoltam a lámpát és láttam 4egeret meg egy halom csótányt, szörnyű gusztustalan volt..
13/16 anonim válasza:
Hasonló velem is esett meg. Vályogházunk van, és a régi szobámban, falból hallottam motoszkálás, meg mintha valami rágna. Valószínűleg egér volt, de én három dologtól féltem régen. A sötétben, a szellemektől és az egerektől.
14/16 Plaga válasza:
Nem lehet amúgy, hogy egy szellemnyest volt? :D Ez se kizárható!
15/16 virtual freddy válasza:
tuti nyest volt. én úgy nőttem fel hogy minde néjjel a padlásomon végig futott, és még fel ne mfogtam mi az addig rettentően féltem éjjel. még most 20-on felül is kiráz a hideg mikor éjjel meghallom.
Egyszer történt fényes nappal hogfy a macskám kergetett vmi kis szutykot a padlásról, mikor elkapta láttam hogy egy nyest kölyök.majd az nap éjjel a padláson iszonyatos vinnyogás,verekegés majd fuldoklás, a macskám megvolt, és utánna esett le hogy több nyest is van a padláson. nagyon utálom őket de nme kell félni tőlük:)
16/16 anonim válasza:
bajnai volt az, libát akart lopni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!