Egyik éjszaka egy hatalmas elhagyatott nyaraló házában arra ébredtem fel, hogy valaki vagy valami járkál az ágyam körül (elég nagy a szoba). Én úgy csináltam mintha aludnék, meg se mozdultam. Ezek a hátborzongató zajok, ropogások, recsegések mentek egészen reggelig. Amikor csak a kezemet nyújtottam ki, hogy levegyem az éjjeli szekrényről a telefont olyan volt mintha a éjjeli szekrény helyett valami fából készült bútort fogtam volna meg és nem volt ott a telefonom se, viszont abban a pillanatban erőteljes ropogások és recsegések voltak, mintha valaki felfigyelt volna ezekre a mozdulatokra. Nagyon féltem nem tudtam mi ez. Aztán másnap mondták a többiek, hogy nyestek vannak a tetőn, de én nem tudom eldönteni, hogy mi lehet, nem hiszek a szellemekben de ez nagyon horror volt. Holnap este is ott kell aludnom...
szerintem egész biztos hogy semmitől nem kell tartanod, a nyest nem kicsi állat, és nagy zajt tud kelteni. De ha nem érzed magad biztonságban akkor tegyél egy kést az ágymatrac és a keret közé vagy valahova.az megnyugtat meg közelben legyen kislámpa és ha valami hallasz akkor nézz körül.
üdv.
2009. dec. 1. 20:56
2/16 Plaga válasza:
Nálunk is lehet valami nyest vagy akármi, mert a padlástérben szokott rohangálni. Naná, hogy pont éjjel. Azt szeretem, amikor elfut a padlás végébe, a szobámtól távolra, aztán negyed vagy fél óra múlva visszafut a szobám fölé. Rémisztő tud lenni :D Én ilyen pici topogásokat szoktam hallani.
2009. dec. 1. 20:58
3/16 anonim válasza:
Háááát,még ha nyest is,én nagyon be lennék tojva.Vigyél magaddal valakit hogy ne legyél egyedül.
2009. dec. 1. 21:03
4/16 anonim válasza:
Sikoly 1,2,3,4...:XD
2009. dec. 1. 21:03
5/16 anonim válasza:
Hát mindenképpen vegyetek vmi nyestriasztót mert ezek a dögök oylanokat is szoktak csinálni hogy bemásznak a kocsi motorterébe és szanaszét rágják a vezetékeket.
2009. dec. 1. 21:05
6/16 anonim válasza:
én hiszek a"kísértetekben2 v hogyan is hivjük, hisz nem vallom azt a primitiv gondolkodást, miszerint az ember 1 test és más semmi,..ennyire azért nem 1X ű az egész.
viszont nekünk is vannak padláson nyestek, elég hangosak este és rohangálnak mint a fene...
de hát azt csak meg tudtam különböztetni hogy fentről jön e hang v a szobábol mellőled!?
2009. dec. 1. 21:08
7/16 anonim válasza:
tutira szellemek voltak!
2009. dec. 1. 21:30
8/16 anonim válasza:
jó..nyest nekem is volt padláson, és azt hittem h előttem járkál...és tuti nyest volt..mármint azt hogy ablakom előtt...:S...elég gáz volt.
ÉS most meg nyestidőszak is van, szóval tuti nyest
2009. dec. 1. 21:56
9/16 anonim válasza:
Szerintem El Chupakabra volt.
2009. dec. 1. 22:02
10/16 anonim válasza:
Mint már a többiek is mondták, valószínűbb, hogy valami állatka volt, mint hogy paranormális jelenség. A mi nyaralónkban is volt már rá példa, hogy az éjszaka közepén neszezést hallottam a padlásról, mintha valami végigfutott volna ott...
Megenni nem fog, persze aláírom, nekem sem lenne nyugodt éjszakám, ha nyestekkel kéne megosztani a szobát... :D
(P.S.: NE nézd meg a Paranormal Activity c. filmet. :D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!