Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi baja lehet a mongol futóege...

Mi baja lehet a mongol futóegeremnek?

Figyelt kérdés

Ma vettem észre, hogy kedvetlen, inaktív lett. Megfigyeltem, és észrevettem, hogy valami gond van az egyik hátsó lábával. Emiatt "bedől" járás közben az állat, felborulva aludt stb. Megvizsgáltam, nincs eltőrve, és van mikor rendesen használja.

Mitől lehet ez? :S

2009. nov. 30. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak megrándult, vagy meghúzódott, valami miatt megfájdulhattak az izmai. De kis szervezet gyorsan regenerálódik, úgyhogy pár napon belül meg kell gyógyulnia.
2009. nov. 30. 14:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Remélem igazad van, és nincs komoly baja az állatomnak, és elmúlik pár nap alatt.

Mások véleményére is kíváncsi lennél, szóval ha van ötletetek, légyszi írjatok!

2009. nov. 30. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem hörinél volt így, neki az egésznapos alvástól zsibbadt a lába és azért nem használta mindig...

2009. dec. 1. 07:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Akármi is volt a baja, szerencsétlen belepusztult. :'(
2009. dec. 1. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
ajj,ne má...szegény!
2009. dec. 4. 13:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Elképzelésem sincs, mi lehetett a baj, mibe halt bele másfél nap alatt... :( Eddig semmi baja nem volt.
2009. dec. 5. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!