Dzsungáriai törpehörcsög tenyésztők! Lenne pár kérdésem? (lent! )
Sziasztok!
Ma van 15.napja hogy a Vadas Fiú Dzsungáriaim, és a Camel Lány Dzsungáriaim összeraktam.
Mesélnétek nekem kérlek a színekről egy kicsit bővebben?Mármint, hogy milyen színeket nem lehet összerakni, miket lehet, mik a várható színek a kicsiknél, stb:)
Köszönöm előre is!
Szia!
Cuki vagy nagyon, hogy előbb összerakod őket aztán kérdezed, hogy szabadott-e volna.
Először is ha kereskedésből, vagy beltenyészetből vannak, akkor semmikép nem ajánlom a szaporításukat (mert ez nem tenyésztés!!!) másodszor pedig rengeteget kell tanulnod mielőtt TENYÉSZTÉSBE kezdesz... Szomorú vége lesz ha felkészületlenül érnek a babák!!! Nem egy hirtelen felindulásos "tenyésztővel" volt gondom már, sosem jöttek ki jól a dologból.
A letális (azaz halálos) génpárosítást nem szabad összerakni, illetve beteg, beltenyésztett egyedeket és rokonokat sem!! Valamint a minták keverését sem ajánljuk, mert sok letális tényezőt örökíthet tovább.
Én privát üzenetben bővebb tájékoztatást tudok írni ha szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!