Törpehörinek mekkora legyen a ketrec minimum mérete?
nekem 100cm hosszú és 55 széles .
és ezt kicsinek gondolom.
ha raksz bele jó sok dolgot, már nem is látszik olyan nagynak
az enyém nem ketrec üveg, de teteje teljesen nyitott.
Üzletben egy ekkora ketrec legalább 30eft-40eft lenne.
Ketrecbe nem fogsz sehol ekkorát kapni, hacsak nem úgy van megcsinálva, hogy át tud futni egyikből a másikba, pl. cső át van vezetve.
Én most fogok majd csináltatni egy 50-60cm -es terráriumot , előzőbe és ebben is üvegessel egy lyukat vágatattok, alagúton tud majd átmenni. Így 150cm hosszú helye lesz. :)
az hogy az üvegben nem szellőzik a helye hülyeség, jó illat van a szobában, felül meg simán szellőzik az egész. és nagyon jól be lehet rendezni
nekem nem tetszettek a ketrecek amik eleve be volt rendezve, én magam akartam neki kialakítani.és még fogom is.
ebben igazad van, felszerelt, csak 3 szor annyiba kerül, feleakkora, mint pl. ha csináltat üvegessel egy terráriumot, és vesz bele jó pár dolgot, még így is feleannyiba kerül
1 jóval nagyobb hely , dupla akkora szaladgálási lehetőség
2. jóval több játék, meg minden
A terrárium nem valami egészséges, mert a pisiben található ammóniagáz párolog, és abban él, mert a terrárium nem szellőzik normálisan.
Inkább vegyen egy ketrecet.
szerintem meg nincs igazad.
Miért ne szellőzne, ez hülyeség.
a terrárium egész teteje nyitott, simán tud szellőzni .
érdekes módon a szobámban soha nincs kellemetlen szag és a terráriumba sem.
sok baromságot írnak neten, ez egyike volt annak, gondolom te is onnan szedted, honnan más honnan, biztos nem magadtól, tapasztalatból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!