Törpehörinek mekkora legyen a ketrec minimum mérete?
Huuu de buta.....
Ahogy pisil kakal parolog...napi 8x kene ujj alom neki...
Nem tudom ki a primitív ("Huuu de buta..... ") és ki vitatkozik. :D
Én csak elmondtam, hogy a forgácsot azért rakjuk alá, hogy felszívja a pisit, amíg ki nem takarítjuk. :)
Nem tudom hány állatorvost kérdeztél meg a témáról, és milyent, - vajon ért-e egyáltalán a kis rágcsálókhoz - de én olyan dokihoz járok aki egyetemre is járt, nem csak megvette a diplomáját! :P Neki teljesen természetes, hogy terráriumban tartom az állatom, és semmit nem hozott fel az ellen, hogy abban tartsam a hörcsögöm. :) Sőt! Semmi baja sincs a picinek, most múlt 1 éves és teljes egészségnek örvend.
Persze biztos én vagyok primitív és provokatív. :)
Gyanítom nincs is hörcsögöd, vagy max egy és ketrecben tartod. :) Olvastad az interneten ezt a tévhitet és most makacsul véded más "igazát". :)
Persze ha tévedek kérlek világosíts fel. :) Főleg ha diplomád is van esetleg. :D
Ez esetben elnézést fogok kérni. :)
Más esetben viszont nem ártana elgondolkodnod mielőtt valakit "leprimitívezel"!
És nyugodtan utána járhatsz egy állatorvosnál, szívesen meghallgatom Tőle is, nevet is kérek ha lehet, hogy kivel beszéltél! :)
Ja igen! És még valami. :) Sosem kérdeztem "pet shopban" semmit, maximum annyit, hogy mennyibe kerül az adott termék, amit kinéztem a kicsikémnek.
Mindig tenyésztőtől(!) és egzotikus állatorvostól kérdezek, nem pedig egy képesítetlen, modortalan, pénzéhes kereskedőtől, akinek azt tanítják, - bármilyen meglepő - hogy eladjon! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!