Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Törpehörinek mekkora legyen a...

Törpehörinek mekkora legyen a ketrec minimum mérete?

Figyelt kérdés

ezt néztem ki a picikémnek :D

[link]

2014. jan. 2. 20:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Parolog...tudod mit jelent?????alurol szal fel...vagy is abba el.....nagyon karos neki....mint ha te egesz nap egy sza@r meg hugyba lennel de felul nyitott lenne....nem ereznel "friss" levegot mert felfele halad....ketrec kell ndki vagy ne tarts mert allat kinzas.
2014. febr. 15. 00:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Talán takarítani kéne és akkor nem párologna felfelé a cucc... -.-
2014. febr. 15. 16:17
 13/19 anonim ***** válasza:

Huuu de buta.....

Ahogy pisil kakal parolog...napi 8x kene ujj alom neki...

2014. febr. 15. 18:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Azért van alatta forgács, mert az egy darabig felszívja...
2014. febr. 16. 09:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Primitiv vagy es vitatkozhatsz....ne pet shopba kerdezd mert le szarjak csak vedd meg...hivj fel egy alat orvost...allat kinzas azt fogja mondanni.
2014. febr. 17. 00:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki a primitív ("Huuu de buta..... ") és ki vitatkozik. :D

Én csak elmondtam, hogy a forgácsot azért rakjuk alá, hogy felszívja a pisit, amíg ki nem takarítjuk. :)

Nem tudom hány állatorvost kérdeztél meg a témáról, és milyent, - vajon ért-e egyáltalán a kis rágcsálókhoz - de én olyan dokihoz járok aki egyetemre is járt, nem csak megvette a diplomáját! :P Neki teljesen természetes, hogy terráriumban tartom az állatom, és semmit nem hozott fel az ellen, hogy abban tartsam a hörcsögöm. :) Sőt! Semmi baja sincs a picinek, most múlt 1 éves és teljes egészségnek örvend.

Persze biztos én vagyok primitív és provokatív. :)

Gyanítom nincs is hörcsögöd, vagy max egy és ketrecben tartod. :) Olvastad az interneten ezt a tévhitet és most makacsul véded más "igazát". :)

Persze ha tévedek kérlek világosíts fel. :) Főleg ha diplomád is van esetleg. :D

Ez esetben elnézést fogok kérni. :)

Más esetben viszont nem ártana elgondolkodnod mielőtt valakit "leprimitívezel"!

És nyugodtan utána járhatsz egy állatorvosnál, szívesen meghallgatom Tőle is, nevet is kérek ha lehet, hogy kivel beszéltél! :)

2014. febr. 19. 16:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Ja igen! És még valami. :) Sosem kérdeztem "pet shopban" semmit, maximum annyit, hogy mennyibe kerül az adott termék, amit kinéztem a kicsikémnek.

Mindig tenyésztőtől(!) és egzotikus állatorvostól kérdezek, nem pedig egy képesítetlen, modortalan, pénzéhes kereskedőtől, akinek azt tanítják, - bármilyen meglepő - hogy eladjon! :D

2014. febr. 19. 16:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Alat kinzo vagy....
2014. febr. 19. 17:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem is számítottam hosszabb válaszra. :D A lényeg eljutott hozzád. :)
2014. febr. 19. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!