Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi lehet a hörim pofazacsijával?

Mi lehet a hörim pofazacsijával?

Figyelt kérdés
Még nyáron vettünk egy Szíriai aranyhörcsögöt, és már elég régóta megfigyeltem,hogy mindig amikor adok neki a kezemből enni,meg amikor csak úgy eszik is,akkor mindig a jobb pofazacskójába gyűjti a magokat. Valami baj lehet vele? Egyébként makk egészséges, esténként együtt nézzük a TV-t,napközben ha fent van,akkor kiveszem,és vígan sétálgat a lakásban is, ha hívom, akkor felismeri a hangom, és jön felém..........stb. Szóval ezen kívül semmi rosszat nem tapasztaltam.Csak hát,annyira szeretem,és szeretném ha még sokáig egészségesen élhetne. De ez már az első napokban is így volt,amikor hazahoztuk. Baj lehet,vagy felesleges aggódnom? Előre is köszi a válaszokat! :)
2014. jan. 4. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen szokású hörik, de ha a másikat egyáltalán nem használja, akkor lehet, hogy fáj neki! Bár, ha kezdetektől ezt csinálja és nem dagadt be vagy gyulladt be jobban, akkor szerintem csak fura szokás. :)
2014. jan. 4. 18:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Ó, köszi, nagy kő esett le a szívemről. Még ha esetleg valaki tud még ezen kívül valamit a kérdésemhez fűzni, akkor szívesen fogadok egyéb választ! :)
2014. jan. 5. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!