Depressziós a hörim?
2x szült egymás után a hörim, csoda, hogy kibírta, 15 kishörcsög született... az egyik csapatot bevittük az állatkereskedésbe, a másik csapatot pedig elajándékoztuk. Azonban maradt még 2 lány, gondoltuk ellesznek 3-an de nem... bántja őket az anya, űzi őket, leteríti, a kcsik meg csipognak és nyígnak, muszáj votl elválasztani őket, nem akrtam, hogy nagyobb bajuk essen. :(
Most kivettem az anyukát, mert nagyon szomorúnak láttam, hunyorog és mintha egy kutya nyüszítene, olyan hangot adott ki! Mitől van ez? Miért ilyen bánatos? Fiatal még, fél éves sincs. Megviselte a szülés? A kicsik nem hiányozhatnak neki, hiszen bántotta őket.
Mivel hozhatnánk meg a kedvét? Le van soványodva és púpos a háta. :(
Igen. Igaza van az előttem lévő hozzászólónak :)
Adjál neki fehérjét (pl. sajt, lisztkukac, kevés husi..), de ne nagyon akard megfogni. Szóval adjál neki finom kajákat, amiket szeret, és hagyd nyugodtan egy darabig.
Nagyon sajnálom szegényt :(
Nem ész nélkül szaporítottuk!
Amikor megszült az anya, nem voltunk itthon, és az alatt a "2" nap alatt felcsinálta az apa... nem tehettünk róla.
Nem is akartuk továbbszaporítani.
Egyébként kezdi magát összeszedni, de még mindig szomorú.
"Nem akartuk"
"Nem voltunk otthon"
Ha nem ész nélkül szaporítottad volna, akkor mielőtt elutaztok külön teszed, mert tudod (!!!) hogy mikor szül és, hogy azonnal elintézik a dolgot... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!