Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Depressziós a hörim?

Depressziós a hörim?

Figyelt kérdés

2x szült egymás után a hörim, csoda, hogy kibírta, 15 kishörcsög született... az egyik csapatot bevittük az állatkereskedésbe, a másik csapatot pedig elajándékoztuk. Azonban maradt még 2 lány, gondoltuk ellesznek 3-an de nem... bántja őket az anya, űzi őket, leteríti, a kcsik meg csipognak és nyígnak, muszáj votl elválasztani őket, nem akrtam, hogy nagyobb bajuk essen. :(

Most kivettem az anyukát, mert nagyon szomorúnak láttam, hunyorog és mintha egy kutya nyüszítene, olyan hangot adott ki! Mitől van ez? Miért ilyen bánatos? Fiatal még, fél éves sincs. Megviselte a szülés? A kicsik nem hiányozhatnak neki, hiszen bántotta őket.

Mivel hozhatnánk meg a kedvét? Le van soványodva és púpos a háta. :(

2013. nov. 26. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Elege van az életből. Hagyd békén, hadd pihenjen. De vissza ne rakd a kicsiket, mert a hörik kifejezetten magányos állatok. Kedveskedhetsz neki egy kis lisztkukaccal, hogy legyen fehérje benne, a sok szülés után.
2013. nov. 26. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen. Igaza van az előttem lévő hozzászólónak :)

Adjál neki fehérjét (pl. sajt, lisztkukac, kevés husi..), de ne nagyon akard megfogni. Szóval adjál neki finom kajákat, amiket szeret, és hagyd nyugodtan egy darabig.

Nagyon sajnálom szegényt :(

2013. nov. 27. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ész nélküli szaporítás egyik rossz példája lásd világ ezért ne tedd!!!
2013. nov. 28. 15:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem ész nélkül szaporítottuk!

Amikor megszült az anya, nem voltunk itthon, és az alatt a "2" nap alatt felcsinálta az apa... nem tehettünk róla.

Nem is akartuk továbbszaporítani.

Egyébként kezdi magát összeszedni, de még mindig szomorú.

2013. dec. 2. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:

"Nem akartuk"

"Nem voltunk otthon"

Ha nem ész nélkül szaporítottad volna, akkor mielőtt elutaztok külön teszed, mert tudod (!!!) hogy mikor szül és, hogy azonnal elintézik a dolgot... -.-"

2013. dec. 2. 14:15
 6/7 A kérdező kommentje:
nem tudtuk pontosan, hogy akkor fog szülni!!!
2013. dec. 2. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezért nem kellett volna együtt tartani őket, ha olyan felelősek vagytok!
2013. dec. 3. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!